İnanmamaları normal tüm işaretler siyasi olduğunu gösteriyor zaten.
İnanan nasıl inanıyor asıl anormal olan o.
Operasyonu yapan savcı , bakan oldu. Bunun ötesi var mı. Olay siyasiyim diye bağırıyor. Ama belli ki verilmiş bir söz var yoksa tepki çekeceğini bildikleri halde bakan yapmazlardı. Ülkede adaletle alakalı bu kadar sıkıntı varken.
Toplum İBB Soruşturmasına İnanmıyor
37
●2.270
- 23-02-2026, 15:37:12
- 23-02-2026, 15:43:18Allah rahmet eylesin. O kaza da kadın 4 yıl üstü ceza almış. Sürücü ve vefat eden kardesimiz de kaskta yokmuş doğal olarak mahkeme motosikletli gençleri de kusurlu bulmuş.Ozkan1151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O ZAMAN Türkiye'de adalet yok hakimler cinayet işleyen uy..cu satanlara da yanlış kararlar veriyorlar hepsini salalim hocam.
.Orada öyle bir karar olması EKREMİN hırsız olmadığını mi gösterir? (Belki de gerçekten değildir mahkeme bilir)
O zaman hiç kimseye dokunulmasin aman iktidar korktu ondan denilmesin bu mantık nasıl bir mantık
Mahkeme karar verirken kişinin işine, sosyal statüsüne, çoluk cocuguna, çocuklar okuyor mu ona buna birçok şeye bakıp cezayı düşürür. Daha alt sınırdan verir. Atıyorum senin sosyal yapın sağlam etkileneceksen bunu bile dikkate alır illa siyasi olması gerekmez
Ölen gencin ailesinin avukatı da cezayı makul bulmuş... Sanirim sıkıntı böyle bir kazada bir süre tutuklu yargılanması gerekirken dışardan yargılanmış olmasıdır.
Bu ölen gencin aile avukatının açıklaması. Zaten trafik kazalarında ömür boyu cezalar yok hocam. Karşı tarafta da Aslı kusur tali kusur vs hangisi var kusur var mı yok mu ona bakılır.
"
Batın Barlasçeki'nin ailesinin avukatı Uysal Uğurlu BBC Türkçe'ye yaptığı açıklamada bir kişinin öldüğü trafik kazalarında kanun maddesine göre 2 yıldan 15 yıla kadar, ancak uygulamada genel olarak en fazla 7 yıl hapis cezası verildiğini söyledi.
Avukat Uğurlu, "İki ihtimal vardı ya 6 yıl hapis cezası verilip 5 yıla düşürülecekti ya da 5 yıl verilip 4 yıl 2 aya düşürülecekti. İkinci ihtimal oldu. 4 yıl 2 aylık bir ceza bence makul bir cezaydı" dedi.
Mahkeme somuta bakar kaza oldu bu öldü tamam demez. Ölen tarafa da sorar kaskın olsa belki olmeyecektin der.
Yoksa otoyola çık sana çarpınca ölünce bak öldürdü öyle birşey maalesef yok. Ama yaya yolunda çarpıp öldürene daha ağır cezalar var.
Her olaya siyasi baktığımız için. Dediğim gibi elbet siyasiler baskı yapmasa bile isimden dolayı savcı hakim baskı hissedebilir bı tik altını üstünü yapabilir. Ama ölen gencin aile avukatı da kask olmadığı için makul bulmuş cezayı. Aslı kusur kadında bulmuş yalı kusur gençlerde bulmuş. İstenilse o kazada çok farklı sonuçlarda çıkarılabilir di değil mi?
Bu malum Parti'nin 25 yıldır her seçim yenilip seçmenini kandirip "YSK yi ele geçirdiler erer ondan kazanamiyooohhh m.kemalin askeriyuzzz" demesine benzedi.
Gel gör ki ne beceriksiz bir iktidarmis ki 25 yılın sonunda seçim kaybetti beceriksizler 25 yıldır YSK yi ele geçirememisler
25 yil kaybet bahane YSK yi ele geçirdiler. Kazan biz kazandık... Ekrem yargılansın "Bizden korktular" olsun yav bi gidin
))
Ne yani çalsın cirpsin JETLERDE iddialar sogru ise bilmem ne yapsın şimdi Halk yanlış anlar korktu derler, ana muhalefet adayı diye dokunmayalim mi?
Ki şikayeti başlatan zaten o partililer. Bu kezde savcıyi ekremci yaparsınız bak şikayet varsa savcı ses etmiyor o kadar şüpheye diye.. - 23-02-2026, 15:54:00ilk paragrafı okudum nasıl biri olduğunu anladım kalanına gerek yok 4 yıl ceza almadı.RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Zehra Kınık Demir'e verilen 4 yıl 2 aylık hapis cezası bozulmuştu. Yeniden görülen davada Zehra
ınık'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
2 yıl 6 ay aldı ama bunun yatarı yok 1 gün bile yatmadı haberiniz olsun.
kasksız motorsikletliye hatalı bir şekilde çarpıp öldürmenin 1 gün bile yatarı yoksa ben böyle adaleti . - 23-02-2026, 15:57:24İşte tam klasik CHP'li kafası "önyargı" niyet okuma iftira... Bende senin nasıl biri olduğunu anladım!!!Ozkan1151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açtım BBC mıdır nedir bı haber okudum ona göre gelip cevap verdim. Ben iyi ki oldu mu demişim harbiden aşırı kötü bir zihniyetiniz var sizin tarafin beni etiket etme hocam senden ricam siz meleksiniz Melek biz kotuyuz - 23-02-2026, 16:02:22chpli değilim 1RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet siz kötüsünüz. - 23-02-2026, 16:12:39YORUMLARA BAK savcı bakan olunca demişler malum kesim yine at gözlüğünü takmış
)
Reis başarıyı odullendirmis. Reis kudurtmayi sever.
Ecevit had bildirdiği Merve kavakçı'nin kızı nerde şimdi bir bakın?
Erdoğan'ın intikam aldığı tarihlere ve tarihlerde neler olduğuna iyi bakın.
Siyaset böyle yapılır tabi bazı arkadaşlar Esad gökyüzünde kaçarken "Esad'la masaya oturmak lazım" diyen siyasi vizyonsuzlari lider gördüğü için gerçek lider nasil olur onu bilmiyorlar
)
korktu reis çok korktu bacakları titriyor
Birde millete cahil dersiniz. Ne yani rakibi diye yargilanmasin mi?.
Kuş kadar beyni olan demez mi hayiydiy kaydes metro diye o kadar kredi aldın metro nerde para nerde diye?
Kuş kadar beyni olan demez mi ulan bu adamı bizimkiler şikayet etti ne diyorum ben diye!
Kuş kadar beyni olan demez mi? Bir insan üzerine çorba döküldüğünu kimse görmesin diye kamerami bantlamir diye!
.
Sağ kolu sol kolu ortakolu on kolu arka kolu itirafci olmuş bu hırsız rüşvetçi biri demiş. Savcı bakmış HTS kayıtları banka hareketleri, kişi biri üstüne mal vermişse tapu kayitlari dediği herşey birebir uymuş bunu delil kabul etmiş
Ama bizden korkuyorlar
Ama biz Atatürkçüleri sindiremeyeceksinizzzz
Bu Mustafa Kemal'in askerlerinr operasyonnnn
Bu günümüzün Mustafa Kemal'in operasyon...
Ula yargilaniyorsun calmadinsa kendini akla mahkeme kararını verince senin kuru kabadayiligin ise yaramayacak.
Millete cahil diyenlerin savunmasına bak. Korkmusmusss tamam kimse yargilanmasin o zaman. En yakınındaki isimler çaldı diyor hala siyasi diyorsunuz adam evet lan caldim dese hala Mustafa Kemal'e saldırı komplo ilaç icirdiler diyecekler var
)
https://youtu.be/6Yz-azORbLk?si=YJjBFHugv8F8QYFA - 23-02-2026, 16:13:32sanırım şuan yurt dışında (:Ozkan1151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-02-2026, 16:19:59Evliya hazretleri tanımadığı birinin kötü olduğunu anladı hemenOzkan1151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Kendi vasiflarinizi başkasına yüklemeyin nerde ne kadar kötü varsa bin parça olsun.
Hadsizlige gerek yok ilk paragrafı okudum sonra okumadım gibi cahil açıklamasına da.
Sen birşey paylaştım sordum söyledin gittim BBC haberini görüp okudum yorum yaptım
bunu belirtmeme rağmen üçtür niyet okuyorsun bak işine hadi iyilik meleği bir iyi sizsiniz.
Hırsızlık konusunu bile aklamak için alakasız bir konuyu koymuşsun buraya konuşuyorsun.
O öyle oldu diye tüm kararlar yalan dolan o zaman gerçekten tartışmak istemiyorum bu kalibrede biriyle işine bak hocam ilk etiketi sen yaptın beni etiketleme hadi