YORUMLARA BAK savcı bakan olunca demişler malum kesim yine at gözlüğünü takmış)

Reis başarıyı odullendirmis. Reis kudurtmayi sever.
Ecevit had bildirdiği Merve kavakçı'nin kızı nerde şimdi bir bakın?
Erdoğan'ın intikam aldığı tarihlere ve tarihlerde neler olduğuna iyi bakın.
Siyaset böyle yapılır tabi bazı arkadaşlar Esad gökyüzünde kaçarken "Esad'la masaya oturmak lazım" diyen siyasi vizyonsuzlari lider gördüğü için gerçek lider nasil olur onu bilmiyorlar)

korktu reis çok korktu bacakları titriyor
Birde millete cahil dersiniz. Ne yani rakibi diye yargilanmasin mi?.
Kuş kadar beyni olan demez mi hayiydiy kaydes metro diye o kadar kredi aldın metro nerde para nerde diye?
Kuş kadar beyni olan demez mi ulan bu adamı bizimkiler şikayet etti ne diyorum ben diye!

Kuş kadar beyni olan demez mi? Bir insan üzerine çorba döküldüğünu kimse görmesin diye kamerami bantlamir diye!
.
Sağ kolu sol kolu ortakolu on kolu arka kolu itirafci olmuş bu hırsız rüşvetçi biri demiş. Savcı bakmış HTS kayıtları banka hareketleri, kişi biri üstüne mal vermişse tapu kayitlari dediği herşey birebir uymuş bunu delil kabul etmiş

Ama bizden korkuyorlar
Ama biz Atatürkçüleri sindiremeyeceksinizzzz
Bu Mustafa Kemal'in askerlerinr operasyonnnn
Bu günümüzün Mustafa Kemal'in operasyon...

Ula yargilaniyorsun calmadinsa kendini akla mahkeme kararını verince senin kuru kabadayiligin ise yaramayacak.

Millete cahil diyenlerin savunmasına bak. Korkmusmusss tamam kimse yargilanmasin o zaman. En yakınındaki isimler çaldı diyor hala siyasi diyorsunuz adam evet lan caldim dese hala Mustafa Kemal'e saldırı komplo ilaç icirdiler diyecekler var)

https://youtu.be/6Yz-azORbLk?si=YJjBFHugv8F8QYFA