Hayattan Bezmiş Arkadaşınıza İş Fikri
15
●1.452
- 05-10-2024, 15:26:31Merhaba dostlarım, öncelikle durumumu anlatmak istiyorum. 26 yaşındayım, diksiyonum ve teknoloji bilgim fazlasıyla iyi. Bu güne kadar hep yemek sektöründe aktif olarak çalıştım. Aslen Hataylıyım, deprem dolayısıyla şu anda Aksaray ilinde ikamet ediyorum. 1 hafta öncesine kadar büyük bir yemek firmasında asgari ücretle çalışıyordum. Zaten aldığım ücret bana yetmiyordu ve mobbingler karşısında istifa ettim. 1 haftadır evdeyim ve internet üzerinden alım/satım yapabileceğim bir iş arıyorum. Dropshipping tarzında olabilir, sermayem yok. En azından bu arkadaşınıza hayata tutunması için gerekli tavsiyeleri vermenizi istiyorum. İnsanlarla iletişimim güçlüdür, zaten çalıştığım sektörler dolayısıyla hep yüz yüze olmuşumdur bu güne kadar. Eş-dost-akrabadan herhangi bir hayır görmüyorum. Bu güne kadar düşük şartlarda alnımın teri ile çalıştım, alnım her zaman ak. Artık, çok çalışıp çok para kazanabileceğim bir iş istiyorum. Eğer stokta ürünleriniz varsa, üretici sizseniz, ürünlerinizi satabilirim. Umarım anlaşılmışımdır, sürç-ü lisan ettiysem affola. Tavsiyelerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.
- 05-10-2024, 15:35:20Getir veya trendyolda kuryelik yap hiç vasıflı olmaya uğraşıcam diye kasma boşa
- 05-10-2024, 15:35:42CasperMa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son 600 TL kadar sipariş aldı şuan 200 TL daha beklemede
HİÇ İLGİLENMEDEN EN SON 600 TL KADAR YORUM HZİMETİ SİPARİŞ ALMIŞ KONUDUR TABİ DAHA ÖNCELERİ VAR BU EN SON GELEN TUTARDIR
KAÇIRMAYIN BEDAVAYA DEVİR EDİLİYOR
https://www.r10.net/dijital-alisveri...-ediyorum.html - 05-10-2024, 15:36:19aklımda o var sayın hocam, en son çare olarak.SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-10-2024, 15:47:45Size hak veriyorum hocam, zaten siz de durumumu anlamışsınızdır. Şu anda maalesef şehir değişikliği yapamıyorum. Ailem ile geldim buraya. Öneriniz için teşekkür ederim.Begeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-10-2024, 15:55:02https://www.r10.net/yazilim-web-hizm...0128161-a.html
buna katılın kendi işinizi kurun pr için uygun fiyatlardan bu hafta açık arttırma yaptım. 700 üzeri kişi kendi işinin sahibi oldu.