Merhaba dostlarım, öncelikle durumumu anlatmak istiyorum. 26 yaşındayım, diksiyonum ve teknoloji bilgim fazlasıyla iyi. Bu güne kadar hep yemek sektöründe aktif olarak çalıştım. Aslen Hataylıyım, deprem dolayısıyla şu anda Aksaray ilinde ikamet ediyorum. 1 hafta öncesine kadar büyük bir yemek firmasında asgari ücretle çalışıyordum. Zaten aldığım ücret bana yetmiyordu ve mobbingler karşısında istifa ettim. 1 haftadır evdeyim ve internet üzerinden alım/satım yapabileceğim bir iş arıyorum. Dropshipping tarzında olabilir, sermayem yok. En azından bu arkadaşınıza hayata tutunması için gerekli tavsiyeleri vermenizi istiyorum. İnsanlarla iletişimim güçlüdür, zaten çalıştığım sektörler dolayısıyla hep yüz yüze olmuşumdur bu güne kadar. Eş-dost-akrabadan herhangi bir hayır görmüyorum. Bu güne kadar düşük şartlarda alnımın teri ile çalıştım, alnım her zaman ak. Artık, çok çalışıp çok para kazanabileceğim bir iş istiyorum. Eğer stokta ürünleriniz varsa, üretici sizseniz, ürünlerinizi satabilirim. Umarım anlaşılmışımdır, sürç-ü lisan ettiysem affola. Tavsiyelerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.