• 29-04-2024, 10:32:09
    * Şikayetçi olduğum üye: @odeaweb;
    * Şikayetçi olma nedenim: sürekli bir üst paket önerip temsilcileri alaycı konuşuyor
    * İlgili konu URL: https://www.r10.net/off-topic/406932...post1087291407
    * Açıklama ve kanıtlarım:

Bir konu açmıştım, hosting şikayetleri formatına uygun olmadığı için kaldırılmış, şikayetimi dile getirdim, firma beni algıcı olmakla ve yalan beyan vermekle suçladı. Müşterisinin mağduriyetini gidereceğine, personelinin benimle arkadaşımmış gibi ticket içerisinden BÜYÜK HARFLERLE!!! konuşmasına bir özür dileyeceğine, yalancı ve algıcı demekte çözüm buldu. Olayın tüm özetini aşağıda ekliyorum.

10k kullanıcılı bir mobil app'i paylaşımlı hostinglerinde barındırıyorduk.
    belli başlı sorunlar yaşama riskine istinaden, sunucu önerdiler, sunucuya geçtik. 1.000₺ değerinde optimizasyon hizmeti satın aldık.

10k kullanıcıyla hiçbir sorun yaşamadığımız hostingi sunucuya taşıyınca sunucudan gelen dönüşler gecikiyor, sürekli erişim problemleri yaşanıyor.

sunucuda sorun yok diyorlar, beş dakika sonra sizin işlemciniz %150 fazla işlem yapıyor diyorlar. benim hostingde yaşamadığım sorunu, hostingdeki işlemcinin 4 katı fazla işlemcide neden yaşıyorum dediğimde yazılımınızla alakalıdır diyorlar, yazılım aynı yazılım diyoruz.

Bu sefer SQL fazlalığı var, aşırı SQL işlemi var diyorlar. Yine aynı şeyi soruyoruz, dün olmayan bugün neden var? Bir saldırı mı var? - hayır.
    Sonra yöneticileri KAAN bey bir dizi işlem yapmış, optimizasyon yapmış, sorun şuan için çözüldü görünüyor ama yine bana bir üst paket öneriyorlar

Bahsettiğim kullanıcı sayısı da anlık değil bu arada, toplam. Anlık maks 300-500 kullanıcı giriyor.
    İlgili, sorun yaratmayacak sunucu firmaları önerirseniz de sevinirim.

Firma bana binlerce konuyu okuyan kişinin önünde "algıcısınız, yalan beyan veriyorsunuz" dedikten sonra, ticket üzerinden yalandan personeline bir özür mesajı göndertmiş, sağ olsunlar(!)
  • 29-04-2024, 10:41:33
    En fazla bı seda senelik almıştım. Onda da hosting bozuldu script çalışmaz hale geldi. Cpanel çöktü. durduk yere. Düzeltilmemisti. Sorun yok denildi sadece. İlginç bir firma
    • brightfish
    brightfish bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 29-04-2024, 11:11:59
    Süpermarketler varken bakkalı tercih etmeyin!

Koca firmalar var hocam 2 gün sonra kapatıp gitmeyeceği belli olmayan firmalara büyük projelerinizi emanet etmeyin. Ne yazık ki sonuç böyle oluyor. Verdiğiniz hizmetin arkasında durmayacaksanız firma açıp işletmeciyiz havalarına girmeyin.
  • 29-04-2024, 11:19:37
    We ❤️ Youtube
    saas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    * Şikayetçi olduğum üye: @odeaweb;
    * Şikayetçi olma nedenim: sürekli bir üst paket önerip temsilcileri alaycı konuşuyor
    * İlgili konu URL:https://www.r10.net/off-topic/406932...post1087291407
    * Açıklama ve kanıtlarım:

Bir konu açmıştım, hosting şikayetleri formatına uygun olmadığı için kaldırılmış, şikayetimi dile getirdim, firma beni algıcı olmakla ve yalan beyan vermekle suçladı. Müşterisinin mağduriyetini gidereceğine, personelinin benimle arkadaşımmış gibi ticket içerisinden BÜYÜK HARFLERLE!!! konuşmasına bir özür dileyeceğine, yalancı ve algıcı demekte çözüm buldu. Olayın tüm özetini aşağıda ekliyorum.

10k kullanıcılı bir mobil app'i paylaşımlı hostinglerinde barındırıyorduk.
    belli başlı sorunlar yaşama riskine istinaden, sunucu önerdiler, sunucuya geçtik. 1.000₺ değerinde optimizasyon hizmeti satın aldık.

10k kullanıcıyla hiçbir sorun yaşamadığımız hostingi sunucuya taşıyınca sunucudan gelen dönüşler gecikiyor, sürekli erişim problemleri yaşanıyor.

sunucuda sorun yok diyorlar, beş dakika sonra sizin işlemciniz %150 fazla işlem yapıyor diyorlar. benim hostingde yaşamadığım sorunu, hostingdeki işlemcinin 4 katı fazla işlemcide neden yaşıyorum dediğimde yazılımınızla alakalıdır diyorlar, yazılım aynı yazılım diyoruz.

Bu sefer SQL fazlalığı var, aşırı SQL işlemi var diyorlar. Yine aynı şeyi soruyoruz, dün olmayan bugün neden var? Bir saldırı mı var? - hayır.
    Sonra yöneticileri KAAN bey bir dizi işlem yapmış, optimizasyon yapmış, sorun şuan için çözüldü görünüyor ama yine bana bir üst paket öneriyorlar

Bahsettiğim kullanıcı sayısı da anlık değil bu arada, toplam. Anlık maks 300-500 kullanıcı giriyor.
    İlgili, sorun yaratmayacak sunucu firmaları önerirseniz de sevinirim.

Firma bana binlerce konuyu okuyan kişinin önünde "algıcısınız, yalan beyan veriyorsunuz" dedikten sonra, ticket üzerinden yalandan personeline bir özür mesajı göndertmiş, sağ olsunlar(!)
    https://www.veridyen.com/hosting/premium-hosting/
    Buradan paket alın, anlık 10 bin kişinin girdiği site banamısın demiyor
  • 29-04-2024, 11:23:54
    🥇Web Hosting Solutions🥇
    Merhaba,
    Yetkili arkadaşımıza uyarımızı sağladık. Üst pakete geçip geçmemek sizin kararınıza bağlıdır. Biz öneride bulunduk ve kabul edip etmemek tamamıyla size bağlıdır.

Bunun haricinde zaten mevcutta iade talebiniz bulunuyor ve size bununla ilgili olumsuz yanıt vermedik.

Saygılarımızla,
    İyi çalışmalar.
  • 29-04-2024, 11:44:33
    Platin üye
    Merhabalar,

Dün de firma anlamsız yere linç edildi ve aşırı tepki gösterildi.

Tartışma uzamasın diye kimseyi etiketlemiyorum ancak Odeaweb yıllardır sektörde olan, forumda say denildiğinde ilk 3 içerisinde yer alacak iyi firmalarımızdan birisidir.

Zaten gerekli açıklama yapıldı ve çalışanı adına özür dilendi. Yapılan haksızlığın iyi niyet içermediğini düşünüyorum. Moderatörlerden ricam dün ve bugün açılan konularda yorum yapanların geçmişlerinin incelenmesidir.

Sevgilerimle.
  • 29-04-2024, 12:01:42
    Sözde en iyisiyiz diyenlerlede çalıştım, @odeaweb; kadar sağlamı görmedim. Teşekkürler odeaweb
  • 29-04-2024, 12:19:11
    merner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,

Dün de firma anlamsız yere linç edildi ve aşırı tepki gösterildi.

Tartışma uzamasın diye kimseyi etiketlemiyorum ancak Odeaweb yıllardır sektörde olan, forumda say denildiğinde ilk 3 içerisinde yer alacak iyi firmalarımızdan birisidir.

Zaten gerekli açıklama yapıldı ve çalışanı adına özür dilendi. Yapılan haksızlığın iyi niyet içermediğini düşünüyorum. Moderatörlerden ricam dün ve bugün açılan konularda yorum yapanların geçmişlerinin incelenmesidir.

Sevgilerimle.
    Merhaba, şikayetini dile getiren bir müşteriye algıcı ve yalancı dedikten sonra forumdaki tepkinin üzerine gelen özrün bir anlamı yok benim gözümde. Bu özür konudan önce ticket ile gelseydi konuyu dahi açmazdım.

Konum silindiği için mecburen yeniden açtım, yoksa dün çoktan kapatmıştım konuyu. Firma da kalan kullanımların iadesini yapacağını söyledi konu benim için kapandı.

Yaşadığım deneyimde beni hatalı bulanlar da vardır ya da tepkimi gereksiz bulan, siz gibi. Fakat insanlar iyi ya da kötü deneyimlerini anlatıyor
    burada yorum yapanların geçmişlerinin neden incelenmesini talep ettiğinizi anlamadım ama odeaweb kullandığınız müşterilerinize “yazılım sorunsuz, sorun sunucuda” dediğiniz gün beni hatıtlarsınız.
  • 29-04-2024, 16:24:30
    saas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Firma da kalan kullanımların iadesini yapacağını söyledi konu benim için kapandı.
    Merhaba, firma ile iade tarafında anlaşma sağlandığı için konut kapatılmıştır.

Ek olarak Hosting Şikayetleri Kategorisi Kuralları; 5. madde gereğince gerekli cezalar uygulanmıştır.