Merhabalar,
Dün de firma anlamsız yere linç edildi ve aşırı tepki gösterildi.
Tartışma uzamasın diye kimseyi etiketlemiyorum ancak Odeaweb yıllardır sektörde olan, forumda say denildiğinde ilk 3 içerisinde yer alacak iyi firmalarımızdan birisidir.
Zaten gerekli açıklama yapıldı ve çalışanı adına özür dilendi. Yapılan haksızlığın iyi niyet içermediğini düşünüyorum. Moderatörlerden ricam dün ve bugün açılan konularda yorum yapanların geçmişlerinin incelenmesidir.
Sevgilerimle.
Merhaba, şikayetini dile getiren bir müşteriye algıcı ve yalancı dedikten sonra forumdaki tepkinin üzerine gelen özrün bir anlamı yok benim gözümde. Bu özür konudan önce ticket ile gelseydi konuyu dahi açmazdım.
Konum silindiği için mecburen yeniden açtım, yoksa dün çoktan kapatmıştım konuyu. Firma da kalan kullanımların iadesini yapacağını söyledi konu benim için kapandı.
Yaşadığım deneyimde beni hatalı bulanlar da vardır ya da tepkimi gereksiz bulan, siz gibi. Fakat insanlar iyi ya da kötü deneyimlerini anlatıyor
burada yorum yapanların geçmişlerinin neden incelenmesini talep ettiğinizi anlamadım ama odeaweb kullandığınız müşterilerinize yazılım sorunsuz, sorun sunucuda dediğiniz gün beni hatıtlarsınız.