Ultras Token projesi bedava token dağıtıyor!
14
●712
- 12-05-2022, 15:37:02abraxas3016 ne kadar boş konuşuyorsun be kardeşim. çıkart da alalım bi kripto para. chz delisi çıktı millet. arkadaş chz borsa, ultras ( AS ) PARA. Chz ne özelliği var. UltrAs yakım yapıyor vergi dağıtıyor. başlangıç arzı chz den de düşük. düşmeyede devam edecekmiş. Az konuş da adam sansınlar be kardeşim. Anladık kafan çalışmıyor . Her şeye laf atmayın anlamadan bilmeden. Okuyun . 10 yıl önce bitcoin 0,01 cente fiyatlanırken aynı bokları atıyorlardı. komik olanda bu. sen chz al . piyasa düşünce o sana baksın sen de ona bak. adet aynı değer dipte. komiksiniz be kardeşim. Vesselam ultras AS mantıklı proje 500 dolarlık aldım . hayırlısı bakalım.
- 12-05-2022, 17:47:44Üyeliği durdurulduNe vergisi kardeşim ? Daha kripto paralarla ilgili herhangi bir vergi mevzuatı çıkmadan şirin gözükmek için vergi dağıtıyor diyorsun. Ödenen vergileri çıkar göster bakalım 500$ lık aldım diyorsun neresi vergiye gitmiş merak ettimanka3434 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

2-3 üye birbirinin arkasını kollayarak burda alım yaptım vs diyor , proje scam çıkınca utanarak bu yazdıklarınızdan özür dileyecek misiniz ?
Vergi verecek lafına mı güvenelim yoksa certik audit onayı almış mı ona mı güvenelim ?
Var mı bu projenin certik -Audit onayı ? Yok güvenilirlik sıfır.
türkün birinin çıkardığı coinin reklamını burda yapıyorsunuz , 8 milyar adetin 7 milyarı ön satışta . 1 milyar tane alsam atsam cüzdana, 8 milyona kadar yakım devam edecek demişler , Elimdeki tokenleri mi yakacaklar ? Kafanız çalışmıyor mu hiç ? Projenin burdan bile scam olduğu net belli. Boş konuşma
@Report;ne olduğu belli olmayan , certik - Audit onayı bile almamış ismi esamesi hiç bir yerde okunmayan 5 dakikada yapılmış scam bir coinin reklamı yapılmaya çalışılıyor. Lütfen önlem alınız - 12-05-2022, 18:11:59Üyeliği durdurulduAynen 500 $ lık aldın kardeşim Tokenin gönderildiği adreste toplam 21 işlem var .. Muhtemelen 21i de bu forumdan görüp tıkladıanka3434 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen nerde görüşmüştün kardeşim bu tokeni ?
500$ Lık alım yaptığın işleme ait TXid atar mısın kontrol edelim
Piyasa düşerken ettiği zararı insanlar üzerinden çıkarmaya çalışan çakallar çok olur.
@Report;