ultras mantıklı özellikleri var yakım vergi dağıtımı vs. kafama yattı 500 dolarlık aldım . hadi hayırlısı.
Ne vergisi kardeşim ? Daha kripto paralarla ilgili herhangi bir vergi mevzuatı çıkmadan şirin gözükmek için vergi dağıtıyor diyorsun. Ödenen vergileri çıkar göster bakalım 500$ lık aldım diyorsun neresi vergiye gitmiş merak ettim
2-3 üye birbirinin arkasını kollayarak burda alım yaptım vs diyor , proje scam çıkınca utanarak bu yazdıklarınızdan özür dileyecek misiniz ?
Vergi verecek lafına mı güvenelim yoksa certik audit onayı almış mı ona mı güvenelim ?
Var mı bu projenin certik -Audit onayı ? Yok güvenilirlik sıfır.
türkün birinin çıkardığı coinin reklamını burda yapıyorsunuz , 8 milyar adetin 7 milyarı ön satışta . 1 milyar tane alsam atsam cüzdana, 8 milyona kadar yakım devam edecek demişler , Elimdeki tokenleri mi yakacaklar ? Kafanız çalışmıyor mu hiç ? Projenin burdan bile scam olduğu net belli. Boş konuşma
@Report;ne olduğu belli olmayan , certik - Audit onayı bile almamış ismi esamesi hiç bir yerde okunmayan 5 dakikada yapılmış scam bir coinin reklamı yapılmaya çalışılıyor. Lütfen önlem alınız