• 29-03-2022, 00:47:00
    oguzhanss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O ortamdamıydınız ?
    Bukadar net konuşmamanız gerekiyor. Bu devirde neler gördük abartılan medya malzemesi yapılan
    Yaşını başını almış insanlara gidipte siz ne yapıyorsunuz diyecek halim yok

Ele ele tutuşup yüriyen çiftlere bile laf atılıyor. Burdaki konu abartma meselesidir uğurlama öpücüğüdür buna laf etmezsin yiyişirler bu açık alanda ahlaka aykırıdır
    Bütün mesajları okumadan gelip saçma sapan bir yorum bırakmanızı hoş bulmuyorum
    Tüm Yorumları Okudum Hocam Merak Etmeyin Siz Modernleşmenize Bakabilirsiniz. Bu Durum Benim İçin Normal Birşey Değil Olamazda. Bir Çok Kişi İçin Şuan Belki Cahil Olacağım Belki Çomar Olacağım İsteyen İstediği Gibi Hitap Edebilir. Bunları Normal Birşeymiş Gibi Olmadığını Anladığınız Zaman Konuşabiliriz. Mesela Örn Tiktok Uygulamasını Açın Tamamı Neredeyse Cinsellik İçeriyor Uygulamayı Kullanmıyorum Bile. Ben Bu Uygulama Çıkmadan Önce Bazı Şeylerin Normal Olmadığına Dair Herkes Aynı Fikirdeydi Fakat Bu Uygulamadan Sonra Çoğu Şey Normalleşti. Dediğim Gibi "Bir Çok Kişi İçin Şuan Belki Cahil Olacağım Belki Çomar Olacağım İsteyen İstediği Gibi Hitap Edebilir."
    Bir Çok Ortama Girdim Ve Birçok Şey Yaşadım Bunları Yaşadıklarıma Dair Yazıyorum 🙂. İyi Forumlar.
  • 29-03-2022, 00:47:25
    Rettit12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tabi insanlar birbirini öldürürken senin gibi cesur yürekler silahın, bıçağın vs önüne atlarlar

Vay be ne delikanlılar var ya
    sanırım konuşulcak aynı zeka seviyesine sahip degiliz hocam siz anlamamakta demedigim birşeyi diyormuşum gibi yanlış anlamakta ısrarcısınız bence daha fazla zaman kaybetmeyelim. ben burada silahın bıçagın önüne atlıyorum demiyorum ha atlamışlıgım var insanlık görevi olarak o ayrı konu, fakat asıl dedigim şey sanki başka herhangi bir olaya bu kadar ilgilisinizde gelmiş burda ahlak bekçiligi yapıyorsunuz, yahu milletin karısından kızından namusundan sanane ? sen kendi karını kızının öpüşülmesini istemezsin olur biter. başkalarının hayatlarından sanane hocam. ayrıca gayet delikanlıyım sizide beklerim
  • 29-03-2022, 00:48:38
    Üyeliği durduruldu
    DarkSunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tüm Yorumları Okudum Hocam Merak Etmeyin Siz Modernleşmenize Bakabilirsiniz. Bu Durum Benim İçin Normal Birşey Değil Olamazda. Bir Çok Kişi İçin Şuan Belki Cahil Olacağım Belki Çomar Olacağım İsteyen İstediği Gibi Hitap Edebilir. Bunları Normal Birşeymiş Gibi Olmadığını Anladığınız Zaman Konuşabiliriz. Mesela Örn Tiktok Uygulamasını Açın Tamamı Neredeyse Cinsellik İçeriyor Uygulamayı Kullanmıyorum Bile. Ben Bu Uygulama Çıkmadan Önce Bazı Şeylerin Normal Olmadığına Dair Herkes Aynı Fikirdeydi Fakat Bu Uygulamadan Sonra Çoğu Şey Normalleşti. Dediğim Gibi "Bir Çok Kişi İçin Şuan Belki Cahil Olacağım Belki Çomar Olacağım İsteyen İstediği Gibi Hitap Edebilir."
    Bir Çok Ortama Girdim Ve Birçok Şey Yaşadım Bunları Yaşadıklarıma Dair Yazıyorum 🙂. İyi Forumlar.
    Öpüşmeye karşı çıkmak : Cahillik, Yobazlık
    Öpüşmeyi normal görmek : Modernlik, Aydın Görüşlülük
  • 29-03-2022, 00:48:39
    oguzhanss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam milletler uzayda kolonileşme peşindebirde bizim gündemimize bakın, ya gerçekten içler acısı. Haber değeri bile olmaması gerekiyor
    aynen öyle hocam ama işte bunu bizim milletimize anlatamazsın adam hala benle tartışıyor işi gücü yok gece gece öpüşülmeyi konuşuyoruz şimdi delikanlılıktan girdi hay allah bakalım daha neler çıkacak karşımıza
  • 29-03-2022, 00:48:46
    Tabi çok haklısınız onlar 7/24 uzayda koloni kurmak hakkında konuşuyorlar başka burşey gündemde yok
    Şu yorumu atmanız sunucuda çalışan ramlere yazık gerçekten
  • 29-03-2022, 00:50:39
    Öpüşmeye karşı çıkmak : Cahillik, Yobazlık
    Öpüşmeyi normal görmek : Modernlik, Aydın Görüşlülük
    Kesinlikle Hocam 🙂.
    Umarım Bir Gün Anlarlar Anlatılmak İsteneni.