O ortamdamıydınız ?
Bukadar net konuşmamanız gerekiyor. Bu devirde neler gördük abartılan medya malzemesi yapılan
Yaşını başını almış insanlara gidipte siz ne yapıyorsunuz diyecek halim yok
Ele ele tutuşup yüriyen çiftlere bile laf atılıyor. Burdaki konu abartma meselesidir uğurlama öpücüğüdür buna laf etmezsin yiyişirler bu açık alanda ahlaka aykırıdır
Bütün mesajları okumadan gelip saçma sapan bir yorum bırakmanızı hoş bulmuyorum
Tüm Yorumları Okudum Hocam Merak Etmeyin Siz Modernleşmenize Bakabilirsiniz. Bu Durum Benim İçin Normal Birşey Değil Olamazda. Bir Çok Kişi İçin Şuan Belki Cahil Olacağım Belki Çomar Olacağım İsteyen İstediği Gibi Hitap Edebilir. Bunları Normal Birşeymiş Gibi Olmadığını Anladığınız Zaman Konuşabiliriz. Mesela Örn Tiktok Uygulamasını Açın Tamamı Neredeyse Cinsellik İçeriyor Uygulamayı Kullanmıyorum Bile. Ben Bu Uygulama Çıkmadan Önce Bazı Şeylerin Normal Olmadığına Dair Herkes Aynı Fikirdeydi Fakat Bu Uygulamadan Sonra Çoğu Şey Normalleşti. Dediğim Gibi "Bir Çok Kişi İçin Şuan Belki Cahil Olacağım Belki Çomar Olacağım İsteyen İstediği Gibi Hitap Edebilir."
Bir Çok Ortama Girdim Ve Birçok Şey Yaşadım Bunları Yaşadıklarıma Dair Yazıyorum 🙂. İyi Forumlar.