insan sağlığını koruyan bu adamlarsa şayet, bu adamları el üstünde tutacaksın. hayvan muamelesi çekmeyeceksin. sen sağda solda trollük peşinde koşup, elinde akp bayrakları dombra dinleye dinleye mitingden mitinge koşarken bu adamlar çocukluğundan, gençliğinden, üniversite çağlarından feragat edip oturup dirsek çürüttü deli gibi ders çalıştı. bu adamlar ülkenin en yüksek puanlarıyla tıp kazandı, 6 yıl okudu, yetmedi tus hazırlandı. ne için? senin gibi yetersizleri hayatta tutmak için mi? kendisine hastane koridorlarında saldıran cahil cühelaları, ölümle tehdit edip duran beyin fukaralarını bir nefes daha yaşatabilmek için mi?
sen bu adamlara saygı duymazsan, bu adamlara muhtaç olduğunu adamlar eylemleriyle ortaya koyar. sen bu adamlara çıkaracağın sesin 10 da 1 ini bu adamların güvenli hizmet yapabilmesine, hak ettikleri maaşları alabilmesine çıkarmış olsaydın bugün bu ülkede bunlar yaşanmıyor olacaktı. sen ise trollüğü ve donanımlı insanlara saldırıları seçtin. çünkü takip ettiğin zihniyet seni buna şartlıyor. derler ya hani, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. o laf değişti çoktan. bana desteklediğin partiyi söyle, sana kim olduğunu söyleyeyime evrildi sayenizde. çürüksünüz tüm zihniyetinizle.
işin en acı tarafı ise, hiçbir zaman bunu idrak edemeyecek olmanız. duvara anlatsak belki anlar ama sizden bir şey olmaz.
Benim doktora ilk başvurum 15 günlükken başladı , ameliyat edildiğim halde sol bacağımda kalça çıkığı , 3.5 cm kısalık var ve 15 günlükken ameliyat edildim. 90 da imkansizlardan kontrole götürülmemişim, küçükken bir kaç kere kalçam çıkıp farklı yerlere kaynamış. 2-3 defa daha farklı şeylerden dolayı ameliyat edildim. Doktorlara benim kadar işin düşmemiş muhtaç olmamışsındır.
Ben burada hiç bir mesajımda işini hakkıyla yapanlara laf etmedim. Haklarının verilmesi gerektiğini de yazdım.
Ama nasılsa dönüp dolaşıp olayı partiye getirmişsin, ben yukarda demişim ki doktorların istedikleri haklar verilmeli ama insanların sağlığı üzerinden bu pazarlık yapılmamalı .
Bana şartlanmış diyorsun ama gördüğüm kadarıyla sen önceki konularımdan dolayı yazdıklarımı bile okumadan bu şartlanma neticesinde bana
yetersiz diyecek kadar kinlenmişsin.
Parti düşmanlığını da bazı meslekleri, olayları kullanıp kendine kalkan yapma.