• 14-03-2022, 23:39:25
    pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    senin gibi bu ülke aleyhine hareket eden trollerin tamamının hesabının uçurulmasını temenni ediyorum.

1 değil 2 değil her türlü konuda benzer trollükleri sergiliyorsun.
    Ülke aleyhine derken Tabipler odası başkanı gibi Öcalan a özgürlük platformu mu kurmusum,ne yapmışım. Fitnenin başı bu kadın da neyse.

Bak orada ne yazmışım:

İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN PAZARLIK YAPILMAZ!

Sen bütün konulara gelip yorum yazabilirsin biz gelip yazamayız, sana mı soracağım! Sen mi belirliyorsun hangi konunun ülke menfati olduğunu ! Doktorlara istedikleri iyileştirme yapılsın yapılmasın diyen mi var. Bu insan sağlığı üzerine pazarlıkla yapılamaz diyorum sadece!
    Gelip gelip sataşıyorsun !
  • 14-03-2022, 23:43:31
    iğne bize batmadı müddetce hep karşı tarafı suçluyoruz.
    YAHU BU ÜLKEDE DOKTORLAR YURT DIŞINA GİTMEK İSTİYOR
    gitmek istemeyip ülkesinde hizmet etmek isteyenler de hakkını arıyor
    Allah yardımcıları ve yardımcımız olsun.
  • 14-03-2022, 23:45:00
    osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Acile başvuranla ameliyata girecek olanın ne alakası var. Alakasız örnekler vermişsiniz. Aciller zaten bugün de çalışmaya devam etti.
    Başhekime burası sizin tapulu malınız değil diyenin , orası tapulu malı herhalde.
    Videoyu tekrar izlerseniz içerdeki hastanın acil ameliyatta olduğunu grevdeki doktor söylüyor. Acil bir hasta ameliyatta ve stabil diye anestezi uzmanı bırakıp gidiyor öyle mi 🤔

İçerdeki acil hastayı düşündüğü için başhekim hemen torpilli oluyor O da doktor değil zaten!
    Konuştukları yer ameliyathane, acil ameliyatı olan zaten ameliyata alınmış uyutulmuş, anestezi uzmanının işi bitmiş yine ameliyathane içinde yer alan doktor dinlenme odasında bekliyor, amelityat bittiğiinde de uyandırmak için çağıracaklar
    Acil ameliyat olmaması gereken yani daha önceden gün sırası alıpta ameliyata gelen hastalar grev nedeniyle geri gönderiliyormuş başhekimde grevi bırakın bu hastalarada bakın diyor
    Doktorlar grevdeyiz dediklerinde de daha sonrada o zaman acil ameliyata alınan hastanın yanına gidin diyor (Anestezi uzm. orada olması bir işe yaramaz)
    Siz tekrar izleyin dediğinizde farkettim güvenlik bot ve gündelik kıyafetle steril alana girmiş bu daha büyük sorun
  • 15-03-2022, 00:03:08
    Eflak boğdan ve holosko verseler...
  • 15-03-2022, 00:29:28
    söylenenin aksine, grev ayağına acile de çıkmıyorlar sanırım. bu bazı odalar var, fırsattan kendine fırsat çıkarma peşinde olan, bunlardan biri de tabipler birliği. şu günün işi mi bu mevzular, üye doktorların haklarını korumaktan çok malum siyasi amaçlar güdülüyor ama olan vatandaşa oluyor..

https://www.ensonhaber.com/ic-haber/...sinda-tartisma
  • 15-03-2022, 00:40:07
    osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ülke aleyhine derken Tabipler odası başkanı gibi Öcalan a özgürlük platformu mu kurmusum,ne yapmışım. Fitnenin başı bu kadın da neyse.

Bak orada ne yazmışım:

İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN PAZARLIK YAPILMAZ!

Sen bütün konulara gelip yorum yazabilirsin biz gelip yazamayız, sana mı soracağım! Sen mi belirliyorsun hangi konunun ülke menfati olduğunu ! Doktorlara istedikleri iyileştirme yapılsın yapılmasın diyen mi var. Bu insan sağlığı üzerine pazarlıkla yapılamaz diyorum sadece!
    Gelip gelip sataşıyorsun !
    insan sağlığını koruyan bu adamlarsa şayet, bu adamları el üstünde tutacaksın. hayvan muamelesi çekmeyeceksin. sen sağda solda trollük peşinde koşup, elinde akp bayrakları dombra dinleye dinleye mitingden mitinge koşarken bu adamlar çocukluğundan, gençliğinden, üniversite çağlarından feragat edip oturup dirsek çürüttü deli gibi ders çalıştı. bu adamlar ülkenin en yüksek puanlarıyla tıp kazandı, 6 yıl okudu, yetmedi tus hazırlandı. ne için? senin gibi yetersizleri hayatta tutmak için mi? kendisine hastane koridorlarında saldıran cahil cühelaları, ölümle tehdit edip duran beyin fukaralarını bir nefes daha yaşatabilmek için mi?

sen bu adamlara saygı duymazsan, bu adamlara muhtaç olduğunu adamlar eylemleriyle ortaya koyar. sen bu adamlara çıkaracağın sesin 10 da 1 ini bu adamların güvenli hizmet yapabilmesine, hak ettikleri maaşları alabilmesine çıkarmış olsaydın bugün bu ülkede bunlar yaşanmıyor olacaktı. sen ise trollüğü ve donanımlı insanlara saldırıları seçtin. çünkü takip ettiğin zihniyet seni buna şartlıyor. derler ya hani, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. o laf değişti çoktan. bana desteklediğin partiyi söyle, sana kim olduğunu söyleyeyime evrildi sayenizde. çürüksünüz tüm zihniyetinizle.

işin en acı tarafı ise, hiçbir zaman bunu idrak edemeyecek olmanız. duvara anlatsak belki anlar ama sizden bir şey olmaz.
  • 15-03-2022, 01:26:33
    pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    insan sağlığını koruyan bu adamlarsa şayet, bu adamları el üstünde tutacaksın. hayvan muamelesi çekmeyeceksin. sen sağda solda trollük peşinde koşup, elinde akp bayrakları dombra dinleye dinleye mitingden mitinge koşarken bu adamlar çocukluğundan, gençliğinden, üniversite çağlarından feragat edip oturup dirsek çürüttü deli gibi ders çalıştı. bu adamlar ülkenin en yüksek puanlarıyla tıp kazandı, 6 yıl okudu, yetmedi tus hazırlandı. ne için? senin gibi yetersizleri hayatta tutmak için mi? kendisine hastane koridorlarında saldıran cahil cühelaları, ölümle tehdit edip duran beyin fukaralarını bir nefes daha yaşatabilmek için mi?

sen bu adamlara saygı duymazsan, bu adamlara muhtaç olduğunu adamlar eylemleriyle ortaya koyar. sen bu adamlara çıkaracağın sesin 10 da 1 ini bu adamların güvenli hizmet yapabilmesine, hak ettikleri maaşları alabilmesine çıkarmış olsaydın bugün bu ülkede bunlar yaşanmıyor olacaktı. sen ise trollüğü ve donanımlı insanlara saldırıları seçtin. çünkü takip ettiğin zihniyet seni buna şartlıyor. derler ya hani, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. o laf değişti çoktan. bana desteklediğin partiyi söyle, sana kim olduğunu söyleyeyime evrildi sayenizde. çürüksünüz tüm zihniyetinizle.

işin en acı tarafı ise, hiçbir zaman bunu idrak edemeyecek olmanız. duvara anlatsak belki anlar ama sizden bir şey olmaz.
    Benim doktora ilk başvurum 15 günlükken başladı , ameliyat edildiğim halde sol bacağımda kalça çıkığı , 3.5 cm kısalık var ve 15 günlükken ameliyat edildim. 90 da imkansizlardan kontrole götürülmemişim, küçükken bir kaç kere kalçam çıkıp farklı yerlere kaynamış. 2-3 defa daha farklı şeylerden dolayı ameliyat edildim. Doktorlara benim kadar işin düşmemiş muhtaç olmamışsındır.
    Ben burada hiç bir mesajımda işini hakkıyla yapanlara laf etmedim. Haklarının verilmesi gerektiğini de yazdım.

Ama nasılsa dönüp dolaşıp olayı partiye getirmişsin, ben yukarda demişim ki doktorların istedikleri haklar verilmeli ama insanların sağlığı üzerinden bu pazarlık yapılmamalı .

Bana şartlanmış diyorsun ama gördüğüm kadarıyla sen önceki konularımdan dolayı yazdıklarımı bile okumadan bu şartlanma neticesinde bana yetersiz diyecek kadar kinlenmişsin.
    Parti düşmanlığını da bazı meslekleri, olayları kullanıp kendine kalkan yapma.
  • 15-03-2022, 01:32:38
    Konuyu açan arkadaşımıza hakaret edilmiş lakin doktorlar adına empati kurun derken arkadaşımızın tarafına geçip kimse bakmamış.
    Ben elbette grev yapmanın bir hürriyet olduğunu biliyorum lakin bazı durumlar var ki bence önce vicdan, merhamet ve insanlık önde tutulmalı.
    Kim grev yapmış yapmamış mevzusuyla ilgilenmiyorum. Bugün diş hastanesinde bir kız dedi ki görevliye randevum vardı madem doktor grev yapacak neden randevularını iptal etmedi. Bizimle alay mı ediliyor?
    O diş hastanesine gelen kızcağınız gibi onlarca insan belki uzak bir mesafeden o hastaneye geldi ki tedavisini yaptırıyor.
    Zaten devletten diş hastanesine randevu almak zulüm gibiydi daha düne kadar. Hala aynı doktora ikinci kez randevu almak neredeyse bir lüks. Bu kadar örüşüklüğün içinde bir de meslek hayatını sıkışık bir hale sokarak - hastalarını - hiçe sayan doktorları anlamıyorum.
    Madem grev yapacaksın hastana saygı duy. Bu şekilde insanları öfkelendirme. Kinlendirme.
    Benim gittiğim hekim işinin başındaydı. Soruyor muyuz peki o sistemden memnun mu? Tepkisini hastalarını düşündüğü için mi vermedi? Bu konular derin konular. Herkes şahsi görüşünü belirtir lakin yargılamadan (bence )
    Her şey yoluna girer inşallah diye dua etmiyorum çünkü hep bir karşıt görüş vardır, yoksa da doğar. Bugün bir durum birilerinin aleyhineyse birilerinin de lehine olduğu için doğru kime göre neye göredir...
    Tartışmaya gerek yok.
  • 15-03-2022, 01:48:59
    Guruicerik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuyu açan arkadaşımıza hakaret edilmiş lakin doktorlar adına empati kurun derken arkadaşımızın tarafına geçip kimse bakmamış.
    Ben elbette grev yapmanın bir hürriyet olduğunu biliyorum lakin bazı durumlar var ki bence önce vicdan, merhamet ve insanlık önde tutulmalı.
    Kim grev yapmış yapmamış mevzusuyla ilgilenmiyorum. Bugün diş hastanesinde bir kız dedi ki görevliye randevum vardı madem doktor grev yapacak neden randevularını iptal etmedi. Bizimle alay mı ediliyor?
    O diş hastanesine gelen kızcağınız gibi onlarca insan belki uzak bir mesafeden o hastaneye geldi ki tedavisini yaptırıyor.
    Zaten devletten diş hastanesine randevu almak zulüm gibiydi daha düne kadar. Hala aynı doktora ikinci kez randevu almak neredeyse bir lüks. Bu kadar örüşüklüğün içinde bir de meslek hayatını sıkışık bir hale sokarak - hastalarını - hiçe sayan doktorları anlamıyorum.
    Madem grev yapacaksın hastana saygı duy. Bu şekilde insanları öfkelendirme. Kinlendirme.
    Benim gittiğim hekim işinin başındaydı. Soruyor muyuz peki o sistemden memnun mu? Tepkisini hastalarını düşündüğü için mi vermedi? Bu konular derin konular. Herkes şahsi görüşünü belirtir lakin yargılamadan (bence )
    Her şey yoluna girer inşallah diye dua etmiyorum çünkü hep bir karşıt görüş vardır, yoksa da doğar. Bugün bir durum birilerinin aleyhineyse birilerinin de lehine olduğu için doğru kime göre neye göredir...
    Tartışmaya gerek yok.
    Kusura bakmayın sizin tarafınızdan bu makul ve haklı bir serzeniş olarak görülebilir ancak bilgi eksiğiniz var müsadenizle tamamlayayım.

randevu cetvelini hekim tanımlamıyor, aynı şekilde hekim de iptal etmiyor, yetkisi yok. Mhrs sorumlusu bunu yapar.

hekimler bu grev kararı alındığı günlerde bu cetvellerin kapatılmasını ilettiler zaten. Hatta geçtiğimiz hafta idareciler de tek tek kimlerin katılacağını sordular.