• 21-01-2022, 13:44:25
    Merhaba, imzamda bulunan siteyi satıyorum. Paraya ihtiyacım var özel nedenlerden dolayı. En az 20 kişi yorum attı pm istedi site adresini öğrenip ya dönüş yapmıyor ya da öğrenip diyor ki "500₺ düşünüyordum fiyat yüksek geldi". Size cidden soruyorum; dalga mı geçiyorsunuz benimle? Alay mı ediyorsunuz? Sitede 265 tane özgün makale var. Makaleci arkadaşlara sorarım; 500 kelimelik makalelerden 265 tane satsalar ne kadar eder Allah aşkına? Sitede Geoit teması var 300₺ sadece o. Ekstralarını saymıyorum bile adam diyor ki 500₺ düşünmüştüm. O zaman git 500₺'lik sitelere bak kardeşim. Ne kadar kötüsünüz ya. Dalga geçiyorsunuz resmen insanlarla. Sen o kadar emek ver sabah akşam makale yaz siteye bir sürü yatırım yap sonra hayatında planlayamadığın şeyler gitsin siteyle ilgileneme bari işine yarayacak bakacak birisine gitsin de adam gelsin 500₺ teklif etsin. Üstelik domain hosting fiyatları bile neredeyse 500₺'ye yaklaşmışken. Gerçekten ticaret yapılmaz burada, özellikle site ticareti yapılmazmış ben onu anladım. Kimse hakkı olanı vermek istemiyor ölücü davranıyor. 100₺'ye versem 50₺ olur mu diyenler çıkacaktır eminim. Yazıklar olsun sizin gibilere. Art niyetli insanlar. Sadece siteyi öğrenmek sektör arayışı yapmak için bile pm istiyorsunuz. Neyseki niche bir sektör değil.

Edit: Adsense kazancından dem vuran arkadaşlara; Adsense kazancı sabit kalan bir şey değil. Bu site bir anda 40₺ kazandırmaya başlamadı. İlgilenilmediği halde 40₺ kazandırıyor. 260 makale ile sadece. Yani düz mantık hesap yaparak 4000₺ etmeyeceğini düşünen arkadaşlara göre siteyi 400₺'ye vermem gerekli amorti etmesi için. Ama sanırım bilmiyorlar ki düzenli ilgilenildiği takdirde her ay bir önceki aydan daha fazla kazanç getirecek. 40₺ sabit kalmayacak hiçbir zaman. 400'ü de görebilir 4000'i de görebilir kazancı. Bu tamamen ilgiye bağlı bir durum. Önü açık bir site. Bunu ayırt edemeyen arkadaşlar aylık 40₺ kazandıran siteye 4000₺ çok diyorlar. Oysaki sadece makaleleri satsam forumda 3000'in üstünde ederi var. Lütfen mantıksız hesaplamalarınızı ve daha önce Adsense kullanmayan arkadaşlar yorum yapmasın. Verdiğim fiyatta pazarlık payı da bıraktım ayrıca.

Edit 2: Bu konudaki en büyük sitemim; siteye biçtiğim fiyattan alım yapılmaması da değil. Sadece sektör öğrenmek için art niyet ile yazan arkadaşların siteyi öğrendikten sonra dönüş yapmaması ya da komik rakamlar teklif etmesidir. Lütfen gereksiz önyargılarınızı ve eleştirilerinizi kendinize saklayın. Emeğe saygısı olan hiçbir insan böyle bir siteye 500₺ teklif etmez, edemez. Böyle bir yüz bulamaz. Lütfen etik yönden düşünün.
  • 21-01-2022, 13:46:54
    forum malesef ölücü dolu bir şeyi bedava versen üstüne para isteyecek insanlar var bir şey diyince de pazarlık sünnettir diyor 'aptal' herifler
  • 21-01-2022, 13:47:11
    Üstat site kategorisini öğreniyorlar, iş yapacak, keyword bir isimse direkt muadilini yapıyorlar. Emeğinize saygısı olmayan insanlar onlar. Her birini engelle; engelle ki yarın bir gün ayağına dolaşmasınlar.
  • 21-01-2022, 13:47:27
    1k kelime hazır makaleye 15tl olur mu diye yazan olmuştu. Seni çok iyi anlıyorum hocam.
  • 21-01-2022, 13:47:47
    wutzkio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    forum malesef ölücü dolu bir şeyi bedava versen üstüne para isteyecek insanlar var bir şey diyince de pazarlık sünnettir diyor 'aptal' herifler
    Ya hepsine de detaylı bir dönüş yaptım ya. Zoruma gidiyor gerçekten. Analitik görsellerine kadar her şeyi detaylı ilettim. Çoğu görüldü attı geri kalanı da 500₺ düşünmüştüm 750₺ düşünmüştüm gibi saçma sapan dönüşler yaptı.
  • 21-01-2022, 13:49:02
    Forum işsiz ve köylü kurnazı kaynıyor. Ben de bir siteyi satayım dedim 49 kişi PM istemiş konumda. 2 kişi dönüş yaptı. Bu sabah kilitledim konuyu. Forumda satış konularında konularda DM istemek ücretli olsa güzel olur. Yoksa önüne geçilmeyecek gibi bunun.
  • 21-01-2022, 13:49:29
    Kurumsal Üye
    O kadar haklısınız ki hocam. Boş verin hocam böyle gereksiz insanları. Hayır, olumsuz bir şey de demiyorlar. De kardeşim bana uygun gelmedi de. Adam görüldü atıyor sadece....
  • 21-01-2022, 13:50:15
    SEO
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sitenizle alakalı bilgi istemediğim için gönül rahatlığıyla bunları yazabileceğim ;

Bu yazdıklarımı sizi tanımayarak yazıyorum ki yanlış anlamayın kişisel algılamayın diye...

Siteminiz kesinlikle YANLIŞ ve HAKSIZ!

Aylık 20-40 TL getirisi var yazmışsınız ve bu siteye biçtiğiniz değer 4500 TL

Bu rakamı istemek ne kadar doğruysa 500 tl vermekte o kadar doğru...

Hadi şöyle düşünelim ;

Max olarak hesap yapıyorum...

Aylık 40 TL getiren site kendi parasını çıkarabilmesi için 112 AY gerekiyor...

Şimdi Adsense site satışlarında böyle bir ay çarpanı OLMADI OLAMAZ!

Bu yüzden insanları eleştirmeden önce sizin de bu konuda kendinizi eleştirerek hakkaniyetli fiyat yazmanız gerekmektedir...

Dediğim gibi kişisel algılamayın eleştiri yapabildiğiniz gibi eleştirilere de açık olmanızı öneririm.

İyi çalışmalar dilerim.
  • 21-01-2022, 13:50:46
    adamlar bana mail ile küfür ediyor seninki yine iyimiş
    forumda gerçekten çok fazla hasta insan var
    onlarıda anlamaya çalışıyorum ülkede insanlar kafayı yemiş