• 09-12-2019, 02:03:05
    SEO & PR 5421044962
    ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site özel yapım phpmi? Entegreyi neden bu kadar dert ettinki ikisininde entegresi basit.

Paywantin avantajı mobil ve havalesi seçeneği var herkes kart ile ödeme yapmak istemeyebiliyor ama işte mobil ödemeninde komisyonu yüksek.

Shopier de bir sorun var, bazende sebepsizce yere ödeme almıyor müşteriye hata veriyor bunun sebebini onlarda bilmiyor iyi düşün taşın sonradan ödeme sisteminide değiştirebilirsin çok zor değil
    Dert edip etmeyeceğimi sana soracak değilim kaldı ki dert de değil zaten entegreside onaylanınca 2 3 dk sürer.

Eğer ben ürün satıyorsan bunlarda bende komisyon alıyorsa bende en iyisini tercih etme hakkım vardır.Sonuçta o para benim kazancım aldığım yazılımda paytr yoktu bende bunları araştıyorum yoksa paytr tek tercihim olur.
  • 09-12-2019, 08:02:59
    Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dert edip etmeyeceğimi sana soracak değilim kaldı ki dert de değil zaten entegreside onaylanınca 2 3 dk sürer.

Eğer ben ürün satıyorsan bunlarda bende komisyon alıyorsa bende en iyisini tercih etme hakkım vardır.Sonuçta o para benim kazancım aldığım yazılımda paytr yoktu bende bunları araştıyorum yoksa paytr tek tercihim olur.
    Sorunlumusun?
  • 11-12-2019, 15:31:23
    Farklı alternatifiniz varsa Paywanttan uzak durun.
  • 11-12-2019, 15:46:17
    Shopier tercih etmelisiniz, haftalık ödeme yapılıyor büyük mevlalarıda sıkıntısız ödüyorlar çok memnun kaldığım biyer, paywant ilkez duyuyorum duymadığım bi firma ilede çalışmam ben tercih sizindir
  • 14-12-2019, 19:12:14
    tuncgf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Farklı alternatifiniz varsa Paywanttan uzak durun.
    Merhaba Sayın @tuncgf; , firmamız hakkında bu düşüncenize sebep olan konuyu özel mesaj ile iletmenizi varsa sorularınıza yanıt vermek isteriz.

Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Shopier tercih etmelisiniz, haftalık ödeme yapılıyor büyük mevlalarıda sıkıntısız ödüyorlar çok memnun kaldığım biyer, paywant ilkez duyuyorum duymadığım bi firma ilede çalışmam ben tercih sizindir
    Merhaba Sayın @Ody; Firmamız 2013 senesinden beri dijital sipariş sektöründe faaliyet göstermektedir. Paywant markamız ile 2016 senesinden beri aktif olarak hizmet vermekte, dijital iş akışınızda sipariş alma ve sipariş teslimatı sorunlarınızı çözmekteyiz.
  • 06-12-2021, 22:13:34
    Üyeliği durduruldu
    Geri ödeme yapıldığı için mesajı düzenledim.
  • 07-12-2021, 01:47:36
    fshbcr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İçeride 3 kuruş alacağımız vardı, hesabı pasife çekmişler. Adamın profilinden hesap bilgileri var, meblağı oraya gönderelim diye düşünmemişler. Önemli değil, site sahibi peçete yapıp kıçını temizlesin o parayla.
    Merhaba Fesih Bey,

Sistemimiz içinde bakiye olan hesapları pasife almaz. Chargeback durumu olsa bile en fazla bakiyeyi bloke uygularız. Kontrol ettiğimizde hesabınızın aktif ve içerisinde bakiye olduğunu görüyoruz. Sistemimiz bu bakiyeleri siz talep etmedikçe, kayıtlı banka hesabınız olsa dahi göndermez, fonlarınızı haraket ettirme gibi bir durum söz konusu olamaz. Paranın hesaba geçebilmesi için sizin banka hesabı seçip, tutar belirterek sistem üzerinden talepte bulunmanız gerekir. Ayrıca üyeliğinizde 2 sipariş var ve ikisinin de teslimatı yapılmamış durumda, yani teslimat durumu tamamlanmamış bu siparişlerin ödemesini tamamlanana kadar çekemezsiniz.Bu siparişler Mayıs ayından beri teslimat bekliyor. Bu durumlarda hesabın mağazaları beklemeye alınır ki daha fazla teslimatı bekleyen sipariş oluşturulmasın. Aktif bir tüccar olarak bu siparişlerin teslimatı ve mağazanın beklemeye alındığı ile ilgili durumu fark edip bize geri dönüş yapmanız beklenir.

Konudaki mesajınızdanda anlaşıldığı üzere bizimle hesabınızın durumu yada bakiyesi ile ilgili hiç bir irtibata geçmeden burada hakarete varan bir söylemde bulunmuşsunuz. Paywant kurulduğu günden beri hiç bir kullanıcıyı mağdur etmemiştir. Böyle bir ithamda bulunmanız doğru değil, sizi karşılıklı saygı sınırlarında bir iletişime davet ediyoruz.
  • 07-12-2021, 03:30:25
    Üyeliği durduruldu
    Geri ödeme yapıldığı için mesajı düzenledim.