• 26-11-2021, 10:22:00
    Ben bu çağdan nefret ettim.
  • 26-11-2021, 10:32:08
    Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haddini bil
    kes sesini birader ya
  • 26-11-2021, 10:36:47
    ismailcavus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kes sesini birader ya
    Böylesi ahlaksızca bir olayı “anadolu irfanı” diye bir yorum yapmanızı saygısızca ve fütursuzca buluyorum.
  • 26-11-2021, 10:39:50
    JOB
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar bence gereksiz tartışmaya girmeyelim, dilin kemiği yok maalesef.

Herkes bir birini bu tarz konularda yanlış anlayabiliyor.

Çocuklar çok hassas konu ve çocuklara kötü söz söyleyen bile bu dünyada yaşamayı hak etmiyor.

Bence gereksiz yorumları sonlandıralım
  • 26-11-2021, 10:57:47
    Üyeliği durduruldu
    LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu tarz olaylar Avrupa'da olmuyor mu sanıyorsunuz?

Bi İzmirli olarak zihniyetiniz batsın.
    Bu tarz olayların yeri lokasyonu mu olur ?
    Umarım bu yazdığınızdan dolayı ceza yersiniz.
    WhySakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İnsanlık mı şimdi bu? Sabah serviste giderken haberi gördüm ve okudum, mesaiye yine sinirli başladık.
    Şunu sormak istiyorum? Biz nereye gidiyoruz böyle?
    70 yaşındasın be adam; affedersiniz ama gelinine mi gözü diktin. Gelinin ulan gelinin!
    Tabi burada kızın annesinin de suçu ve rızası var demek ki!
    Ayıptır günahtır, Allah böyle kötülüğü düşmanımın başına yaşatmasın
    ismailcavus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    anadolu irfanı
    coders35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah belanızı versin artık diyecek söz bulunmuyor başka kansız köpekler
    bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kanım dondu
    asporkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok artık yaaaaaaaaaaaaaaaa
    nivova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

NOT: Ahlaksızlık nerede olursa olsun Ahlaksızlıkır. Buradaki ironiyi anlamayacak kadar zeka seviyesi düşük arkadaşlar alıntılayıp kendi kendine boş duyar kasmaya çalışmasın.
    Vakana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme'nin ölümüyle ilgili dedesi tutuklanmıştı. Sabah'ın haberine göre yapılan DNA analizinde yörük Kızı Müslüme'nin dedesi, öz babası çıktı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük aile Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 3 yaşındaki kızı Müslüme'nin cansız bedeni, kaybolduktan 10 gün sonra dün ormanlık alanda bulundu. Müslüme'nin cansız bedeni, kaybolduğu yerden 7 kilometre uzaklıkta, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu.

DEDESİ TUTUKLANDI
    Küçük kızın ölümü sonrasında bütün aile üyeleri gözaltına alındı. İfadelerine başvurulan aile bireyleri Müslüme'nin cenazesine de katılamadı. 4 gün sonrasında adliyeye sevk edilen aile üyelerinden dede Hasan Yağal tutuklandı. Anne, baba ve diğer kişiler ise serbest bırakıldı.

DNA ANALİZİNDE BABASI, DEDESİ ÇIKTI
    Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre Müslüme'nin cansız bedeninden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise 70 yaşındaki dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Kaynak

https://twitter.com/pusholder/status...10541622947864

Dede öldürmüş çocuğu istismar ederek. Pardon babası..
  • 26-11-2021, 11:00:47
    Üyeliği durduruldu
    angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dede öldürmüş çocuğu istismar ederek. Pardon babası..
    Allah belasını versin be küçük çocuk ulan ne istedin!
  • 26-11-2021, 11:00:47
    Müslüme Yağalın Annesi : kayınpederim bana zorla sahip oldu,çocuklarımdan biriside onun oğlu...

Hepsinin Allah belasını versin iğrenç yaratıklar.
  • 26-11-2021, 11:07:19
    Üyeliği durduruldu
    Ceku92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Müslüme Yağalın Annesi : kayınpederim bana zorla sahip oldu,çocuklarımdan biriside onun oğlu...

Hepsinin Allah belasını versin iğrenç yaratıklar.
    Kimse kimseye zorla sahip olamaz. Yaşlı başlı adam ağzının üstüne vursan ölür. Kocası dağda hayvan yayarken kadında dedeye veriyormuş olay bu. Ama neden dede küçücük çocuğu öldürsün ? Kadından istedi vermedi onun da gözü döndü çocuğa mı sündü acaba ?
  • 26-11-2021, 11:09:16
    angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kimse kimseye zorla sahip olamaz. Yaşlı başlı adam ağzının üstüne vursan ölür. Kocası dağda hayvan yayarken kadında dedeye veriyormuş olay bu. Ama neden dede küçücük çocuğu öldürsün ? Kadından istedi vermedi onun da gözü döndü çocuğa mı sündü acaba ?
    ?????????????????????????????????????????????????? ????????????