Benzer durumdayım;
Aracımı satıp tüm borçları sıfırlayıp, sıfır araba almak istedim. 1 Temmuz'da yeni bir kanun ile vade sayısı ve peşinat oranı artırılmış. 2. El - 2016 üstü araçlara yöneldim, arayış içerisindeyim ama her bayide, her arabada şoklar yaşıyorum.
Şu an sarı sayfada ilanda olan aracım için neredeyse ağır hasarlı fiyatlarına yazdığım halde; beni arayanlar al satçı ve galericiler sadece üstüne ölü fiyat teklifleri ile geliyorlar. Binicinin aradığını hatırlamıyorum bile. Ağır hasarlı arabalar ile arasında 5 bin TL fark var. Anlam veremiyorum, fiyatı neye göre nasıl belirlemeli? Üstelik; benim sattığım araç sizin bu 110 bin TL istenen araçtan kat ve kat daha konforlu sağlam bir araba ben 91.500 TL yazmışım ama bu al-satçı tayfası yüzünden normal bir biniciye 85-83'lerde bırakacağım çünkü o kadar anlamsız ve inanılmaz bir duruma geldi ki piyasa ne yapabileceğini kimse bilmiyor.
Bazı galericiler; pazarlık yapmaktansa arabayı satmamayı tercih ediyor çünkü açık açık söylüyor; bugün 120 bin dediğim arabayı yarın 140 bine satabilirim diyorlar.
Åžu araca 110k istiyor
93
●3.673
- 23-09-2021, 13:34:52Almanya'da çöpe atmak için para ödediğin arabalar güzel ülkemde servete satılıyor.
300 bine ülkeye girişi olan araba ÖTV sağolsun bir milyona satılıyor.
Vergi Nedir? Vergi, Kamu hizmetlerine harcanmak üzere devletin, yerel yönetimlerin yasalara göre doğrudan doğruya ya da kimi maddelerin, hizmetlerin fiyatları üstüne ekleyerek dolaylı yoldan yurttaşlardan topladığı para.
Peki bir vali veya belediye başkanı kamu hizmeti sunabilmek için gerçekten milyonluk arabaya ihiyaç duyuyormu?