• 06-01-2021, 13:04:41
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Engellediğim kimse konuda değil şaşırmadım Kötüye kötü diyemiyorlar ahlaksızlar işte.

Bu geçiş garantisi, hasta garantisi falan saçmalık.

Limak, cengiz ,kalyon falan filan işte
  • 06-01-2021, 13:06:38
    Amxmodx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Engellediğim kimse konuda değil şaşırmadım Kötüye kötü diyemiyorlar ahlaksızlar işte.

Bu geçiş garantisi, hasta garantisi falan saçmalık.

Limak, cengiz ,kalyon falan filan işte
    Engellediğiniz kişileri muhtemelen ben de engellediğim için yazamamışlardır. Çok iyi özellik.
  • 06-01-2021, 15:13:53
    FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir kaç üye var forumda kaç sayfadır bakıyorum göremedim kendilerini bu konuda. Bazı konulara hiç girmiyorlar. Tabii bu konuda "Şükredelim, bizden kötüsü de var, Almanya'da şöyle yapmış" falan diyemedikleri için girilmiyor bu tarz konulara. Bizin milletimize ölümü göstererek sıtmaya şükretmeyi çok güzel öğrettiler.
    O kisiler gelirse buna da bir kilif uydururlar, daha once onlarca seye kilif uydurduklari gibi. O kadar yuzsuzler...
    Onlardan biri "korona doneminde halkina en cok yardim yapan ulke Turkiye" demisti birkac gun once. Arlanmadan, utanmadan. Sonra banlanan ben oldum, onlar degil tabi
    • Payment
    Payment bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 06-01-2021, 18:27:59
    Payment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Avrasya Tüneli'nden 'geçmeyen' 12 milyon 192 bin 307 araç için yaklaşık 392 milyon lira ödenecek
    23 milyon 932 bin 650 araç geçiş garantisi verilmişti; 11 milyon 740 bin 343 araç geçti

https://twitter.com/t24comtr/status/...623606272?s=19
    bu haberleri gördükten sonra bile isteye isteye oy veren varsa bir şey merak ediyorum. gerçekten cennete gidebileceğinizi düşünüyor musunuz? sadece bir soru
    ayrıca çöpe atıldığını mı düşünüyorsunuz hocam az düşünün bakalım neden o kadar fazla zarara uğruyor devlet sadece düşünün ama söylemeyin, düşünceye hapis cezası yok söylerseniz sıkıntı
  • 06-01-2021, 19:13:07
    2-3 arkadaş var forumda nedense bu tip konularda ortaya çıkmıyorlar
  • 07-01-2021, 01:22:57
    Mhmt_Clskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2-3 arkadaş var forumda nedense bu tip konularda ortaya çıkmıyorlar
    FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir kaç üye var forumda kaç sayfadır bakıyorum göremedim kendilerini bu konuda. Bazı konulara hiç girmiyorlar. Tabii bu konuda "Şükredelim, bizden kötüsü de var, Almanya'da şöyle yapmış" falan diyemedikleri için girilmiyor bu tarz konulara. Bizin milletimize ölümü göstererek sıtmaya şükretmeyi çok güzel öğrettiler.

Davet edeyim mi ozlediyseniz?

@oguzkeles58; ve @Bahadir32; den bahsediyorsunuz sanirim?
  • 07-01-2021, 09:35:47
    depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu anlaşma başlı başına saçmalıktı zaten. 1 yıldır neredeyse evlere kapandık. araç nasıl geçsin? bu anlaşma iptal edilmeli yoksa "yeni vergiler" kapıda.
    Vergi kelimesinden sonrasını okumaz hükümet..