• 28-11-2020, 13:59:51
    Platin üye
    Stok Durumu : Mevcut
    Satış Durumu : Aktif
    Sipariş Durumu : 7/24

Merhabalar , Takipçi Paketleri ile Tanışmak İster Misiniz ?
    Taklitlerden ve Aracılardan Kaçının. R10'nun Paket Satıcısı Geldi

Paketimiz 10.000 Takipçi + %10 Bonus takipçi olarak size 11.000 Adet net aktarım şeklinde sağlanır. (74.99TL) 'dir işlem ücreti.
    İşlem sonrası talep ederseniz 1.000+ %100 Türk organik takipçi bu paketin yanında size sadece 9.99TL olarak size hediye edilecektir. (Tekli satışı maalesef yoktur.)

İşlem sonrası süreç tam olarak 10 gün telafi (%15 olası düşüşlere doğrudan müdahale) şeklinde sağlanacaktır.
    Hizmet kalite olarak piyasada elde edebileceğiniz bu fiyata bir ürün olmayıp bunu satın alan referanslarımızda gözlemleyecektir.

İletişim : +90 534 203 64 64
    Yukarıdaki iletişim numarasından veya aşağıdaki hareketli görsele tıklayarak benim ile iletişime geçebilirsiniz.

SATIN ALMIŞ KULLANICI YORUMLARI

Sağlanan hizmetler ile ilgili yukarıdaki görseller referans amaçlı konuya eklenmiştir. Alan kişilerden gelen olumlu geri dönüşlerde aşağıya sıralanacaktır.

AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yalan söylüyor, inanmayın. 10K takipçi göndereceğini söyledi 19K gönderdi.
    Gerçekten çok memnun kaldım . Diğer sayfalarım için de sipariş vereceğim.
    cocobongo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum 10 k anlaştık 17 k gönderdi yalancıdır
    Venerable adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ilgili, hızlı takipçi konusunda mağdur olmadığım nadir birkaç insandan biri oldu. kesinlikle çalışılmalı
    MertKultur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok ilgili bir satıcı, ticaret yapmaktan keyif aldım. Hayırlı işleriniz olsun, teşekkürler.
    RxMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu fazlasıyla ilgimi çekti. Şuan konuşuruz iki hizmetten de satın aldım. Fiyat olarak gayet güzel, garanti vermesi ayrı güzel..
    smtdmrll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    satın alım gerçekleşti 11k yerine 17k takipçi gönderimi sağladı arkadaş anında cevap veriyor ve çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim
    Emeklerine sağlık

ÖRNEK ÇALIŞMA 1

ÖRNEK ÇALIŞMA 2
    -

ÖRNEK ÇALIŞMA 3

ÖRNEK ÇALIŞMA 4

• 28-11-2020, 14:01:33
    ALıyorum
  • 28-11-2020, 14:02:07
    Takipçiler Türk mü ve gerçek mi?
  • 28-11-2020, 14:02:23
    % kaç oranında türk takipçi gelecek tahmini?
  • 28-11-2020, 14:03:58
    Platin üye
    AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ALıyorum
    Merhabalar , konu üzerinde yer alan iletişim numaramdan bana doğrudan ulaşabilirsiniz. Veya PM üzerinden iletişim bilgisi iletirseniz yardımcı olmak isterim.
  • 28-11-2020, 14:38:44
    Üyeliği durduruldu
    Referans olmak istiyorum detay pm alabilir miyim ?
  • 28-11-2020, 14:56:20
    Platin üye
    Merhabalar paket içerikleri Global olup konu içeriği ve başlıkta belirtilmiştir. Dileyen kişiye referans amaçlı paketin yanında 1.000 Türk takipçi 9.99TL'den ek olarak sağlanabilir. Buda paketin ana tutarını 110TL yapmaktadır. Soru ve süreç için detaylı yardımcı olmak adına Whatsapp veya PM üzerinden yazabilirsiniz.
    @otuziki; , @GoMaster; @AtalayKoroglu;
  • 28-11-2020, 15:46:40
    10K takipçi ne kadar sürede tamamlanıyor ?
  • 28-11-2020, 16:58:03
    Platin üye
    CCTNKY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    10K takipçi ne kadar sürede tamamlanıyor ?
    Merhabalar işlemi aldığım gün tamamlama sağlıyorum. Hizmet doğrudan bana aittir.