Stok Durumu : Mevcut
Satış Durumu : Aktif
Sipariş Durumu : 7/24
Merhabalar , Takipçi Paketleri ile Tanışmak İster Misiniz ?
Taklitlerden ve Aracılardan Kaçının. R10'nun Paket Satıcısı Geldi
Paketimiz 10.000 Takipçi + %10 Bonus takipçi olarak size 11.000 Adet net aktarım şeklinde sağlanır. (74.99TL) 'dir işlem ücreti.
İşlem sonrası talep ederseniz 1.000+ %100 Türk organik takipçi bu paketin yanında size sadece 9.99TL olarak size hediye edilecektir. (Tekli satışı maalesef yoktur.)
İşlem sonrası süreç tam olarak 10 gün telafi (%15 olası düşüşlere doğrudan müdahale) şeklinde sağlanacaktır.
Hizmet kalite olarak piyasada elde edebileceğiniz bu fiyata bir ürün olmayıp bunu satın alan referanslarımızda gözlemleyecektir.
İletişim : +90 534 203 64 64
Yukarıdaki iletişim numarasından veya aşağıdaki hareketli görsele tıklayarak benim ile iletişime geçebilirsiniz.
SATIN ALMIŞ KULLANICI YORUMLARI
Sağlanan hizmetler ile ilgili yukarıdaki görseller referans amaçlı konuya eklenmiştir. Alan kişilerden gelen olumlu geri dönüşlerde aşağıya sıralanacaktır.
Yalan söylüyor, inanmayın. 10K takipçi göndereceğini söyledi 19K gönderdi.
Gerçekten çok memnun kaldım

. Diğer sayfalarım için de sipariş vereceğim.
Hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum 10 k anlaştık 17 k gönderdi yalancıdır
ilgili, hızlı takipçi konusunda mağdur olmadığım nadir birkaç insandan biri oldu. kesinlikle çalışılmalı
Çok ilgili bir satıcı, ticaret yapmaktan keyif aldım. Hayırlı işleriniz olsun, teşekkürler.
Konu fazlasıyla ilgimi çekti. Şuan konuşuruz iki hizmetten de satın aldım. Fiyat olarak gayet güzel, garanti vermesi ayrı güzel..
satın alım gerçekleşti 11k yerine 17k takipçi gönderimi sağladı arkadaş anında cevap veriyor ve çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim
Emeklerine sağlık
ÖRNEK ÇALIŞMA 1
ÖRNEK ÇALIŞMA 2-
ÖRNEK ÇALIŞMA 3
ÖRNEK ÇALIŞMA 4