• 21-07-2020, 11:54:59
    Üyeliği durduruldu
    Gül gibi bir fidanı daha kaybettik. Allah rahmet eylesin.
  • 21-07-2020, 11:55:29
    @Trust; değiştirmek istediğin düşünce nedir birader ? Hadi süper ultra ekonomiye, eğitimli insanlar dolu olan Almanya'ya bakalım. Almanya'da deney adı altında devlet yardımıyla 30 sene boyunca yetim çocukların sapıkların eline verildiğinden ve pedofolinin dibinin yaşandığından haberin varmı ? ve o gözününüzde kocaman büyüttüğünüz Alman yargısının bu konuda hiç birşey yapmayıp, sürekli kaçtığından haberin varmı ? Alman'ya hani şu üst düzey bilgili insanların! konferans verdiği tedx de konuşma yapan bi KADIN katılımcının ''“Pedofili de tıpkı heteroseksüellik gibi değişmez bir cinsel yönelimdir. Bunu da toplumların kabullenmesi gerekiyor.” dediğini biliyomusun ? Eee hadii buna cevap ver ? Eğitimse eğitim, refah seviyesiyse seviye ! Batı ülkelerinin, abd'nin kadın, çocuk seceresi b*k çukurundan ibaret olmasını sadece görmek istemiyosunuz.
  • 21-07-2020, 12:01:04
    Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @Trust; değiştirmek istediğin düşünce nedir birader ? Hadi süper ultra ekonomiye, eğitimli insanlar dolu olan Almanya'ya bakalım. Almanya'da deney adı altında devlet yardımıyla 30 sene boyunca yetim çocukların sapıkların eline verildiğinden ve pedofolinin dibinin yaşandığından haberin varmı ? ve o gözününüzde kocaman büyüttüğünüz Alman yargısının bu konuda hiç birşey yapmayıp, sürekli kaçtığından haberin varmı ? Alman'ya hani şu üst düzey bilgili insanların! konferans verdiği tedx de konuşma yapan bi KADIN katılımcının ''“Pedofili de tıpkı heteroseksüellik gibi değişmez bir cinsel yönelimdir. Bunu da toplumların kabullenmesi gerekiyor.” dediğini biliyomusun ? Eee hadii buna cevap ver ? Eğitimse eğitim, refah seviyesiyse seviye !
    Direk yeni akit alıntısı yaptınız.

Kadın konuşmasına pedofilinin sebebini hala bulamadık, biyolojik veya psikoloijk olabilir. Ekonomiden veya eğitim düzeyinden tamamen bağımsız. Doğal olarak bireyler doğurganlığı olmayan bireylere ilgi duymazlar haliyle bu da doğumdan gelen bir kalıtsal bozukluk diyerek devam ediyor.

Dinlediniz mi konuşmayı?
  • 21-07-2020, 12:05:43
    Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Direk yeni akit alıntısı yaptınız.

Kadın konuşmasına pedofilinin sebebini hala bulamadık, biyolojik veya psikoloijk olabilir. Ekonomiden veya eğitim düzeyinden tamamen bağımsız. Doğal olarak bireyler doğurganlığı olmayan bireylere ilgi duymazlar haliyle bu da doğumdan gelen bir kalıtsal bozukluk diyerek devam ediyor.

Dinlediniz mi konuşmayı?
    Hiç bi yerden alıntı yapmadım ? herkesi kendin gibi zannetme. Sen sadece konuşmadan almak istediğin yeri alıyosun. Bu batının bozulan, çürük, ruh hastası ve sapkın aile yapısını hiç bi zaman değiştirmeyecek! Suriye, Irak gibi yerlerden alıp kaçırdıkları yada oraya kaçan çocuklara ve kadınlara devlet eliyle neler yapıldığını gayet iyi biliyoruz !İş eğitim sisteminde veya refah düzeyinde değil AİLE'de biter.
  • 21-07-2020, 12:09:35
    Hiç bi yerden alıntı yapmadım ? herkesi kendin gibi zannetme. Sen sadece konuşmadan almak istediğin yeri alıyosun. Bu batının bozulan, çürük, ruh hastası ve sapkın aile yapısını hiç bi zaman değiştirmeyecek! Suriye, Irak gibi yerlerden alıp kaçırdıkları yada oraya kaçan çocuklara ve kadınlara devlet eliyle neler yapıldığını gayet iyi biliyoruz !İş eğitim sisteminde veya refah düzeyinde değil AİLE'de biter.
    Dostum direk yeni akitte paylaşılan yazıyı yazmışsın nasıl alıntı yapmadın?

Al direk kopyalamışsın işte buradan;
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/te...ir-799323.html

Video 15 saniye değil ki aç izle. Kadın öyle bir şey söylemiyor. Çarpıtılmış, niye araştırma gereksinimi duyasınız değil mi?

Sorgulamayan millet yetiştirildi ne güzel oldu. Bak o kadın gibi alamıyor, yiyemiyor ama oyum akp ye. Niye alamıyor, niye yiyemiyor niye sorgulamıyor?
  • 21-07-2020, 12:16:38
    Dostum direk yeni akitte paylaşılan yazıyı yazmışsın nasıl alıntı yapmadın?

Al direk kopyalamışsın işte buradan;
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/te...ir-799323.html

Video 15 saniye değil ki aç izle. Kadın öyle bir şey söylemiyor. Çarpıtılmış, niye araştırma gereksinimi duyasınız değil mi?

Sorgulamayan millet yetiştirildi ne güzel oldu. Bak o kadın gibi alamıyor, yiyemiyor ama oyum akp ye. Niye alamıyor, niye yiyemiyor niye sorgulamıyor?
    Oy kullandığımı nerden çıkardın ? Hiç bi partiye o vermiyorum ? Aile yapısını, kadın cinayetlerini vs tartışan her kişi akp'yemi oy vermiş oluyor ? nerden tanıyosun beni ? Ben sana gelip chp'yemi oy veriyosun diyorum ? Mesela chp'li tecavüzcü milletvekillerinden, aş, iş, emek, halk, eğitim diyip sol yumruğunu havaya kaldırıp arkadan da rezidanslar kraliçesi olan milletvekillerinden ve daha nicelerinden bahsediyomuyum ?
  • 21-07-2020, 12:20:46
    Oy kullandığımı nerden çıkardın ? Hiç bi partiye o vermiyorum ? Aile yapısını, kadın cinayetlerini vs tartışan her kişi akp'yemi oy vermiş oluyor ? nerden tanıyosun beni ? Ben sana gelip chp'yemi oy veriyosun diyorum ? Mesela chp'li tecavüzcü milletvekillerinden, aş, iş, emek, halk, eğitim diyip sol yumruğunu havaya kaldırıp arkadan da rezidanslar kraliçesi olan milletvekillerinden ve daha nicelerinden bahsediyomuyum ?
    Ben o videoyu örnek diye paylaştım. Oradaki kadın AKP dediğini için onu yazdım. Ben sizin fakirlik çektiğinizi, oyunuzu AKP ye verdiğiniz falan iddia etmedim. Gittiniz yeni akitin paylaştığı şeyi alıntıladınız, hatanızı düzelttim. Hemen savunmaya geçmeyin. Gerçeği yansıttığı sürece her düşüncemiz ortak. Bu adam bizden ne yaparsa eyvallah diyecek bir adam değilim ben.
  • 21-07-2020, 12:23:14
    Ben o videoyu örnek diye paylaştım. Oradaki kadın AKP dediğini için onu yazdım. Ben sizin fakirlik çektiğinizi, oyunuzu AKP ye verdiğiniz falan iddia etmedim. Gittiniz yeni akitin paylaştığı şeyi alıntıladınız, hatanızı düzelttim. Hemen savunmaya geçmeyin. Gerçeği yansıttığı sürece her düşüncemiz ortak. Bu adam bizden ne yaparsa eyvallah diyecek bir adam değilim ben.
    Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Olaylar ayrıştılmamalı. Tek takıldığımız nokta Aile yapısı. Ben güneydoğuluyum ve 10 kardeşiz. Annem babam ilkokul mezunu bile değil. Ama hepimiz topluma saygılı olarak yetiştik. Kimimiz okudu, kimimiz çok şükür işinde gücünde.. Bizi yetiştirende anne babamız..
  • 21-07-2020, 12:37:45
    Şerefsizin bir de çocuğu varmış şimdi muhtemelen ömür boyu hapiste yatacak nasıl bir kafa yapıları varsa bunların çocuğunu babasız bıraktı, bir insanı hayattan kopardı.