@Trust; değiştirmek istediğin düşünce nedir birader ? Hadi süper ultra ekonomiye, eğitimli insanlar dolu olan Almanya'ya bakalım. Almanya'da deney adı altında devlet yardımıyla 30 sene boyunca yetim çocukların sapıkların eline verildiğinden ve pedofolinin dibinin yaşandığından haberin varmı ? ve o gözününüzde kocaman büyüttüğünüz Alman yargısının bu konuda hiç birşey yapmayıp, sürekli kaçtığından haberin varmı ? Alman'ya hani şu üst düzey bilgili insanların! konferans verdiği tedx de konuşma yapan bi KADIN katılımcının ''Pedofili de tıpkı heteroseksüellik gibi değişmez bir cinsel yönelimdir. Bunu da toplumların kabullenmesi gerekiyor. dediğini biliyomusun ? Eee hadii buna cevap ver ? Eğitimse eğitim, refah seviyesiyse seviye !
Direk yeni akit alıntısı yaptınız.
Kadın konuşmasına pedofilinin sebebini hala bulamadık, biyolojik veya psikoloijk olabilir. Ekonomiden veya eğitim düzeyinden tamamen bağımsız. Doğal olarak bireyler doğurganlığı olmayan bireylere ilgi duymazlar haliyle bu da doğumdan gelen bir kalıtsal bozukluk diyerek devam ediyor.
Dinlediniz mi konuşmayı?