Dijital Medya Ajansından Sosyal Medya Danışmanlığı Hizmeti
41
●9.824
- 05-12-2019, 11:47:58Merhabalar. İstanbul'da iyi lokasyonlarda iki kitabevi ve kırtasiye mağazamız mevcut. E-ticaret faaliyetimizi de başlatıyoruz. Tamamını, google haritalar, facebook, instagram, twitter vs tüm sosyal medya yönetimimizi yapacak bir firma/kişi arayışı içindeyiz.
İş alımınız aktifse görüşmek isteriz. Mağazalarımıza da bekleriz. - 20-01-2020, 18:18:42Merhaba,ramco1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo'yu sadece web siteniz için mi istiyorsunuz yoksa Google Haritalar ve sosyal medya optimizasyonu da buna dahil mi?
Sadece web siteniz için soruyor iseniz, içseo çalışmaları yapıyorum.Yani çeşitli ayarlar ile sitenizi arama motorları için daha uygun hale getiriyorum, iç seo konusundaki sorumluluk tamamen bana ait.
Dış seo için ise sözlük tanıtımı (baclink de almış oluyorsunuz) hediye ediyorum ve bütçe ayırmadan başka ne tür dış seo çalışmaları yapılabileceği konusunda bildiklerimi anlatıyor, yardımcı oluyorum ama eğer dış seo konusunu da bana devretmek isterseniz onun için de ayrı ödeme istiyorum.
Bunların haricinde bir beklentiniz var ise sorabilirsiniz.