• 01-10-2019, 16:24:48
    Üyeliği durduruldu

Pinterest Odaklı Tam Otomatik Site Nedir ?

İlk önce bir internet sitesi oluşturulur ve gerekli eklentiler kullanarak hedef verilen kaynaktan siteye içerik çekilir. Sonrasında ise belirlenen Pinterest hesabına resim gönderimi ( pinleme ) yapılır. Yapılan pinlemeler sonucu Pinterest hesabınız gelişir ve insanlar sitenizi ziyaret etmeye başlar. Sizde Adsense reklamlarından kazanmaya başlarsınız.

Ben ne yapıyorum ?

İnternet sitenizin temasını, eklentilerini ve yapılması gereken diğer ayarları hallediyorum.

Sonrasında sizler için bir Pinterest hesabı oluşturuyorum ve Pinterest hesap ayarlarınızı yapıyorum.

Son olarakta sisteminizi tam otomatik bir şekilde çalışması için ayarlıyorum, sizde günde sadece 10-15 dakika arası bakıp, yanlış pinleme olmuş mu ya da garip bir durum var mı diye kontrol ediyorsunuz.

S.S.S

Domain ve shadow ban için R10'da görülmemiş teknikler kullanıyorum.

Sistem tam otomatiktir.

Adsense hesabı ve içerisinde 1 onaylı domain olması gereklidir.

Anlaşma sağlandıktan sonra 5 adet onaylı/onaysız Gmail hesabı iletmeniz gerekiyor.

Destek konusunda sıkıntı çekmeyeceksiniz.

Herkes pinterest ile iç içe olduğu için sistemimin kopyalanmaması için örnek site paylaşmıyorum.

Ek olarak sistemi satın aldınız, R10 veya x forumu üzerinde herhangi bir yerde site adresi / Pinterest hesabınızı paylaşır ve ben bunu sezersem desteğiniz kesilecektir.

Ücret:
    5 Site fiyatı: 400 TL ( 4 Subdomain 1 Ana domain )

Sistemde ek geliştirmeler yapılmıştır, konu günceldir.

Fiyatın bu seviyede olması şu açıklamaya bağlıdır;
    Alıntı
    Domain ve shadow ban için R10'da görülmemiş teknikler kullanıyorum.
  • 01-10-2019, 16:26:20
    referans olabilirim
  • 01-10-2019, 16:29:02
    Ref olabilirim.
  • 01-10-2019, 16:29:04
    Ref olabilirim
  • 02-10-2019, 21:43:36
    Üyeliği durduruldu
    Referans alımı yapılmıştır.
  • 04-10-2019, 20:21:17
    Arkadaş ile daha öncede görüşmüştük, sistem hakkında bilgili yeni sistemler denemek isteyenler kendisi ile görüşebilir.
  • 04-10-2019, 23:05:05
    Üyeliği durduruldu
    Günceldir
  • 04-10-2019, 23:15:22
    bu yüksek fiyatı hiç bir bilgi olmaksızın neden kabul etmeliyiz? Görülmemiş teknik demenizin sebebi kimseye göstermemiş olmanız mı? İkna edilmek için soruyorum !
  • 05-10-2019, 00:19:24
    Üyeliği durduruldu
    guttsay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu yüksek fiyatı hiç bir bilgi olmaksızın neden kabul etmeliyiz? Görülmemiş teknik demenizin sebebi kimseye göstermemiş olmanız mı? İkna edilmek için soruyorum !
    Denemeden ve görmeden bilemezsiniz. Forumda yüzlerce gizli tekniği olan insanlardan alınan geri dönüşlere bakıp tekrardan konuma gelebilirsiniz. Ucuz etin yahnisi misali kendime güveniyorum bu yüzden fiyat böyle.