• 05-06-2019, 20:40:29
    Üyeliği durduruldu
    İş Alımı: Açık
    Merhaba,

PHP alt yapısındaki sitelerinize istediğiniz gibi yenilikler getirebilir revizeler yapabilirim.Genel olarak ajanslarla ve kurumsal firmalarla devamlı çalışmalarım olur amacım sizinle 1 kere çalışıp xxx ücretinizi alıp çalışmayı bırakmak değil devamlı sizlerle birlikte çalışıp iki tarafında kazancını arttırmak. Laravel, CI frameworkleri ile birlikte sizlerin projelerini rahatlıkla tamamlayabilir yada işi bitirebilirim. Sadece yazılım değil sizlere SEO, Website etkileşimi, Sosyal medya takipçi ve reklam gibi hizmetleri de sağlayabilirim.

Yaptığım işler
    • CRM, IVR yazılımları yaptım.
    • Wordpress eklenti yaptım.
    • Android ve ios uygulama web servis API'si kodladım.
    • Sıfırdan online sms yönetim ve pbx paneli kodladım.
    • Opencart 'a özel çalışmalar yaptım.
    • Hacklink, Backlink paneli kodladım.
    • Anasayfa garantili SEO Çalışmaları yaptım.
    • CakePHP' de Script revize işlemleri yaptım.
    • cPanel'de güvenlik yazılımları yaptım ve yaklaşık 1.5 aydır cPanelin bana ücretsiz olarak sunduğu lisansı kullanıyorum.
    • WAF kodlaması yaptım. İstediğiniz gibi bildirir. (WAF website güvenlik yazılımıdır, sitenizin hacklenmesinde çok büyük bir etken yazılımdır)
    • Wordpress veritabanı ve yazılımına yeteri kadar hakimim.
    • Ajax'ı rahatlıkla websitelerde kullanabilirim.
    • Payoneer ve iyzico API'si ile çalıştım+
    • Vimeo api kullanarak upload yaptırdım.

Yapabileceğim işler
    • cPanel site taşıması
    • cPanel optimizasyonu (Güvenlik)
    • Yazılım düzenlemeleri ( Tasarım düzenlemesi kesinlikle yapmıyorum )
    • Mobil uygulama apisi kodlayabilirim.
    • CRM veya IVR yazılımlarını SIP ve pbx kullanarak rahaatlıkla yapabilirim.
    • Aklınıza gelen panel ve yazılımları kolaylıkla yapabilirim.
    • Sitenizde ki hataları düzeltebilirim
    • SEO Çalışması yapabiliriz ( Aylık ve düzenli ücretlendirmesi vardır ve bu hizmette size bir site planlaması sağlanır sağlananları yaparsınız )
    • Backend yazılımlarınıza revize işlemleri yapabilirim.
    • Size özel websitesi yapabilirim
    • HİT Gönderimi sağlarım

Çalışma stilim

Çalışma Şekli:
    • Projenizin ve isteklerinizi detaylı şekilde bana gönderin.
    • Fiyat ve ne kadar süre içinde teslim edebileceğimi söyleyeyim (Ortalama süre 1-3 gün arası)
    • Ödeme de fiyata göre 2 seçenek sunarım 500 üzeri işlerde %40( Başlarken ) %40 ( Bitişe yakın ) %20 ( Teslim ) olarak taksitlendirebilirim. 500 Altı olanlar ön ödeme ile işe başlıyorum. Sen yap ben sana sonra öderim tarzı yada bitirince gel ödemeni al tarzı çalışma stilim yok.
    • Bitirdikten sonra isteğe göre sitenize kurulumu yapabilirim veya zip şeklinde teslim ederim.
    • Yazılımda oluşabilecek sorunlarda xxx süresi boyunca size ücretsiz destek veririm.
    Ödeme çözümleri ;
    - Kredi kartı
    - Garanti, En para ( Fİnansbank ), Ziraat bank, Kuveyttürk
    - Papara
    - Bitcoin

Projelerimiz ;

https://www.botyaptir.com
    https://www.noktayazilim.co
    https://www.smtakipcisatinal.com
    https://www.nokta.link

İletişim bilgileri ;

Telefon : 05304731710

Fiyat'ı projenizi inceledikten sonra çıkarıyorum.

REFERANSLAR:
    talhak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1500 2000 3000 bin tl fiyat çeke sözde bot yapıyorum diye ortalık uzmanım diye dolaşanlara güzel bir cevapla 300 tl bana bot yaptı güle güle harca kardeşim teşekkürler.

mrtykc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kendisiyle site güvenliği konusunda çalıştık. Smm sitemin güvenliğini arttırdı. Sağolsun bir yandan bana açıkladı bir yandan güvenliği halletti Efsane işime yaradı.
    Çalışacak varsa eğer kesinlike tavsiye ederim, çok hızlı teslim etti. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine.

BilgiciDedeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Musa ile geçtiğimiz hafta tanıştık. 3 farklı yazılımcının 6 ayda teslim edemediği, eksik bıraktığı yazılımı 1 hafta içerisinde bitirdi. Bilgisi, konuşması, çalışması, disiplini örnek gösterilecek kişilerdendir. Ödeme konusunda asla sıkıntı yaratmadı aksine ben 1 gün geciktirmeme rağmen işlemlere devam etti. 20 maddelik yapılacak iş gönderdik, 35 farklı çalışma yaptı. Bazı kısımlarda front-end , back-end kısmını yüklendi. Açıkçası forumda en iyi yazılımcılardan diyebilirim. "Bu olmaz, öyle olmaz" demedi olur dedi ve yaptı. Kendisine binlerce kez şükür etsem azdır. Bu kadar iyi birisiyle tanışıp, iş yaptığım için gurur duyuyorum. Yolun açık olsun kardeşim, bir kez daha ellerine sağlık.

RadyOrjinal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşla site güvenliği,yazılım ve tasarım hakkında görüşüldü 20 yıla yakın internet dünyasındayıım görüşme esnasında bu güne kadar gördüğüm en efendi,saygılı,beyefendi,nazik ve kibar bir uslupla herşeyi detaylıca anlatarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduktan sonra site güvenliği,yazılım ve tasarım.editleme işleri verildi işini severek ve gönülden yaptığını hemen ispat etti 12 saat içerisinde tüm işleri bitirip teslim ederim dedi.Dediği gibi işini canı gönülden ve severek yaptığını bir kez daha kanıtlayarak verdiği saatte bitirip teslim etti,Tek kelime ile dürüst,güvenilir,saygılı,nazik ve mükemmel muhteşem bir arkadaş,gözünüz kapalı işlerinizi verebilirsiniz sizde arkanıza yaslanıp keyfinize bakabilirsiniz,Ayrıca Her türlü Web işlerinizi sitelerinizin tüm yönetimini tereddüt etmeden arkadaşa verebilirsiniz.Bundan böyle tüm işlerimi arkadaş yapacak,Buradan herkese tavsiye ederim.

Arkadaşla çalışmak bir ayrıcalıktır,

Yolun Açık Bahtın Şen Olsun Kardeşim...
    yahyaaydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kafa patlattığım Api konusunda, dediği gibi birkaç saatte scripti hazırladığı için kendisini tebrik ediyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşine saygılı bir arkadaş. Sorunsuz şekilde ödemeyi yaptıktan sonra işi yaptı.

Sungmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Wordpress işi verildi. Memnun kaldım, tavsiye ederim.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşlem yapıldı teşekkürler
  • 07-06-2019, 18:52:47
    Üyeliği durduruldu
    iş alımları aktif uygun fiyata işlemleriniz yapılır.
  • 13-06-2019, 15:36:59
    kendisiyle site güvenliği konusunda çalıştık. Smm sitemin güvenliğini arttırdı. Sağolsun bir yandan bana açıkladı bir yandan güvenliği halletti Efsane işime yaradı.
    Çalışacak varsa eğer kesinlike tavsiye ederim, çok hızlı teslim etti. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
  • 14-06-2019, 00:41:35
    Üyeliği durduruldu
    1500 2000 3000 bin tl fiyat çeke sözde bot yapıyorum diye ortalık uzmanım diye dolaşanlara güzel bir cevapla 300 tl bana bot yaptı güle güle harca kardeşim teşekkürler.
  • 14-06-2019, 21:27:55
    Üyeliği durduruldu
    İş alımına devam ediyorum...
  • 17-06-2019, 11:01:20
    Kafa patlattığım Api konusunda, dediği gibi birkaç saatte scripti hazırladığı için kendisini tebrik ediyorum.
  • 19-06-2019, 01:11:51
    İşine saygılı bir arkadaş. Sorunsuz şekilde ödemeyi yaptıktan sonra işi yaptı.
    • cigulibey
    cigulibey bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 22-06-2019, 19:02:00
    Üyeliği durduruldu
    İş alımlar devam ediyor....
  • 02-07-2019, 10:35:19
    Üyeliği durduruldu
    BOT yazılım işlemlerini bu konudan alıyorum artık . https://www.r10.net/showthread.php?p...post1075081089