• 13-02-2019, 19:47:44
    Multi konu linki : Tıklayınız

EnderGrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben İlknur'a bu forumda her konuda kefilim, 4 yıldır sitelerim ona emanet. İşinde tek, yoğun olduğu zamanlar başka arkadaşlarla çalışıyorum farkı anlıyorum o zaman. Başarılarının devamını dilerim. Bu arada kendisini foruma ben davet ettim, herkes faydalanmalı diye düşündüm.
    hamza1213 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Editörlük yaptığı siteleri devamlı incelediğim için yazıları kalitesini biliyorum. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
    Karahan29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlk olarak 4 makale alınmıştır sanırım bir süre daha makale almaya devam edeceğim
    omrnrn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 adet makale yazdırılmıştır hızlı ve kaliteli hizmet.
    flatcast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadas ile 25 adet moda sitesi icin 200 kelimelik makale yazimi icin anlasilmistir tesekkurler.
    CEMRETASARIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    20 adet makale sipariş verilmiştir, ödemesi yapılmıştır, makaleler beklenmektedir.
    gazozman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğitim alanında makale yazdırılacaktır, detayları konuşmak üzere skype adresiniz ile beraber pm alabilir miyim?

Ek Olarak: Arkadaş ile şimdilik 10 makale için anlaşılmıştır. Detaylar daha sonra konuşulacaktır. Sonrasında 60 makale daha alınacaktır.
    flatcast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iki gun once 25 adet makaleler teslim alinmistir .Hepside tek tek moda siteme eklenmistir moda konusunda guzel yazilar olmus elinize saglik.
  • 14-03-2019, 23:53:20
    İş alımı aktiftir.
  • 17-03-2019, 16:28:03
    pm iletilmistir
  • 16-04-2019, 09:17:59
    İş alımı aktiftir, çalışmalara devam ediyoruz.

İş alımı aktiftir.

Çalışmalara devam ediyoruz. İş alımı aktiftir.