• 02-12-2017, 01:37:22
    PREMIUM SEO
    "İnsanlar mizah ve şaka yapabilirler. Fakat bazı konular vardır ki onlar asla şakaya gelmez. Orada ciddî olmak insanlık borcudur. Bayrakla alay edemezsin. Millî tarihle eğlenemezsin. Kuran'ı mizah konusu yapamazsın. Aile namusunu hiçe sayamazsın. Bunlar millî mukaddesattandır. Millî mukaddesatı olmayan millet, millet değil hayvan sürüsüdür..."

Hüseyin Nihâl Atsız
  • 02-12-2017, 01:53:48
    Bütün ümidim gençliktedir
    Bu tür mizahi videolardan bile dini çıkarımlar yapanlara gerçekten şaşırıyorum. Bırakın arkadaşlar yahu. Adam eğlenmiş, eğlendirmiş. Ne hakaret var, ne fetva var. Bu tepkilerinizi lütfen haram yiyenlere, yolsuzluk ve hırsızlık yapanlara, hoca adı altında el etek öptürenlere verin. Bırakın gençler eğlensin. Bozmayın morallerini. Herkesin dini inanışı kendine kalsın.
  • 02-12-2017, 01:56:54
    R10'da ne kadar dini alim, imam, müftü varmış. Umarım bu söylenenleri kendi hayatlarında uyguluyorlardır.
  • 02-12-2017, 02:00:10
    Dini alet etmişsin yazık diyenler arkadaşdan daha komikler. Ben böyle insanların kafalarının gereğinden fazla kapalı olduğunu düşünüyorum. O adam da hiç akıl yok zaten dini mizah yapıp video alacak ve yayacak. Bunu buraya koyan adamda da hiç akıl yok zaten arkadaşım dini mizah yapmış hadi gülelim dicek.
    Arkadaş böyle yorumları nasıl yapar insan anlamıyorum. Gülersin veya gülmezsin. Adam yerine koymayan olmuş
    1 gram beyni olan ve bunu kullanan insan, bunun kendi ile alay ederek tabiri caiz ise kara mizah ile insanları güldürmek olduğunu anlar. Ya arkadaş, koca dinin bitmesi bir videoya mı kaldı? Hadi diyelim din ile dalga geçmiş. Niye güzel cümleler yerine kafir damgası yapıştırıyorsunuz?
    Gerçekten oksijeni gereksiz harcayan insanlar var dünyada. Ama onlar haram tüketiyor kafiiiirrr demiyorum işte. Çünkü düşünebiliyorum.
    Bu tür dine kayan konularda hep "kafirsiniz, yanlışsınız, dini alet etmeeee" ciler çok gözükür. Çünkü düşünebilen, aklını kullanan ve ak ile karayı ayırt edebilen insanlar yazmaz. Çünkü uğraşmak istemez. Her şey ortada zaten, adam kafayı bir yerde kapatmış, şalteri kapatmış ve açmamaya yeminli yani. Anlatamazsın.
    Normalde din gibi konularda yazmam ama bu da böyle bir yorumum olsun.
    Ek olarak:
    Sevgili mümin kardeşlerim. İroni kelimesini araştırmanızı öneririm. Sadece önünüze bakmaya yarayan o gözlüklerinizi bir çıkartıp, sağınızı ve solunuzu da görmenizi ayrıca tavsiye ederim. Arkadaş videoda "ironi" yapıyor. Alta TDK linki bırakıyorum. Bir de alta açıklamasını ekstra olarak yazıyorum. Malum, öğrenmeye, bilgilenmeye ve kültürlenmeye üşendiğiniz belli. Saygılarımla.
    http://www.tdk.gov.tr/index.php?opti...s&kelime=ironi
    1. isim, edebiyat Gülmece
    2. Söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme
    Kişi: Videodaki kilolu adam. Olay: Kilolu olması.
  • 02-12-2017, 22:16:10
    Gülün geçin komikse arkadaşlar. Büyütmeyin dinleri gözünüzde bu kadar.
  • 03-12-2017, 10:34:18
    Samimi arkadaşlarınızdan birisinin bu videoda olduğunu ve otururken hiç tanımadığınız birisinin yanınızda ki arkadaşınıza bu videodaki siz misiniz diye sorsalar paylaşmak istemez misiniz?
    Yok "hit yapma çabaları" ki söyleyenlerede kapağın alasını yapmış arkadaş. Birde hocalarımız var dini araya serpiştirenler dini senden değil Kuran-ı Kerim'den öğrenir insanlar, boşuna kasmayın kendinizi.
  • 03-12-2017, 18:28:43
    Üyeliği durduruldu
    merhaba, sevgili hacı hocalar buyuk islam alimleri din adamları kıymetli müftüler ve muhterem din kardeşlerim...
    Oncelikle butun semavi dinlerin ortak noktasi bu sahtekarlik iki yuzluluk ve samimiyetsizlik... Herkes isine geldigi sekilde yorumluyor..Videodaki yakışıklı tombiş dostumuzda kendisine göre yorumlamış. Adnan hocanın kedicikleri aşkına bu saçma videoyu din tarafina ceken mucahid muritler tanrılarina dinlerine o kadar sadiklarsa ilk once negatif itrade scorlarinda magdur ettigi insanlari hele bi mutlu etsinler... Tombiş arkadaşımıza bol bol afiyetler olsun uzun saygın ve sağlıklı yaşasın...
    50 kere evlenip boşanmasına rağmen hala utanmadan insanlara evlilik nasihati veren seda sayan gibi din alimlerimiz varmış forumda..
    insan bi kendine bakmalı once...
  • 03-12-2017, 18:35:51
    Tebessüm ettirdi, ne güzel pozitif enerji dolu birine benziyor. Böyle adamlar hayatı güzel yapar. Çevrenizden eksik etmeyin.
  • 04-12-2017, 00:19:35
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bu konuda kavga çıkar