Dini alet etmişsin yazık diyenler arkadaşdan daha komikler. Ben böyle insanların kafalarının gereğinden fazla kapalı olduğunu düşünüyorum. O adam da hiç akıl yok zaten dini mizah yapıp video alacak ve yayacak. Bunu buraya koyan adamda da hiç akıl yok zaten arkadaşım dini mizah yapmış hadi gülelim dicek.
Arkadaş böyle yorumları nasıl yapar insan anlamıyorum. Gülersin veya gülmezsin. Adam yerine koymayan olmuş

1 gram beyni olan ve bunu kullanan insan, bunun kendi ile alay ederek tabiri caiz ise kara mizah ile insanları güldürmek olduğunu anlar. Ya arkadaş, koca dinin bitmesi bir videoya mı kaldı? Hadi diyelim din ile dalga geçmiş. Niye güzel cümleler yerine kafir damgası yapıştırıyorsunuz?
Gerçekten oksijeni gereksiz harcayan insanlar var dünyada. Ama onlar haram tüketiyor kafiiiirrr demiyorum işte. Çünkü düşünebiliyorum.
Bu tür dine kayan konularda hep "kafirsiniz, yanlışsınız, dini alet etmeeee" ciler çok gözükür. Çünkü düşünebilen, aklını kullanan ve ak ile karayı ayırt edebilen insanlar yazmaz. Çünkü uğraşmak istemez. Her şey ortada zaten, adam kafayı bir yerde kapatmış, şalteri kapatmış ve açmamaya yeminli yani. Anlatamazsın.
Normalde din gibi konularda yazmam ama bu da böyle bir yorumum olsun.
Ek olarak:
Sevgili mümin kardeşlerim. İroni kelimesini araştırmanızı öneririm. Sadece önünüze bakmaya yarayan o gözlüklerinizi bir çıkartıp, sağınızı ve solunuzu da görmenizi ayrıca tavsiye ederim. Arkadaş videoda "ironi" yapıyor. Alta TDK linki bırakıyorum. Bir de alta açıklamasını ekstra olarak yazıyorum. Malum, öğrenmeye, bilgilenmeye ve kültürlenmeye üşendiğiniz belli. Saygılarımla.
http://www.tdk.gov.tr/index.php?opti...s&kelime=ironi
1.
isim, edebiyat Gülmece
2. Söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme
Kişi: Videodaki kilolu adam. Olay: Kilolu olması.