★ ★ ★ {HTML} & {CSS} & {JS} & {PHP} İşleriniz SOFTU İle Yapılır ! ★ ★ ★
34
●3.504
-
06-06-2017, 13:47:45SOFTU ile ilk işimizi tamamladık, Gerçekten Çok ilgililer gece yarılarında bile telefon trafiğimiz oldu ve işimizi eksiksiz bi şekilde hatta fazlası ile
tamamladı Bundan sonra da çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Teşekkürler SOFTU
-
08-06-2017, 21:32:29Merhaba,
1 ad. admin paneli işi verilmişti, arkadaş işini düzgün ve fazlasıyla yerine getiren, uzun süreli çalışabileceğiniz. Fiyat performans açısından isteklerinizi karşılayabilecek arkadaştır, kendisini tanıdığıma sevindim. Uzun süreli olarak çalışmayı düşünüyorum, tavsiye ederim. -
15-06-2017, 04:23:50Üyeliği durdurulduSoftu Ekibi Tarafınca İş Alımı Kısa Süreliğine Tekrar Aktif Edilmiştir, Softu Yazılım Çözümleri...
Skype Adresimiz : info@softu.org
Web Site Adresimiz : www.softu.org -
19-06-2017, 14:39:53Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Web sitemizdeki ekstra yazılım isteklerimi harfiyen, büyük bir özveri ile yerine getirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Size günün her saati ulaşabilmekte benim gerçekten r10'da bulunmaz bir niğmet
Tüm yazılım işlerimde beraber çalışacağız bundan sonra.. kolay gelsin..
SOFTU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle -
24-06-2017, 22:39:28kendisine iş verildi. Html to wp iş sonu dusuncelerimi yazacağım.
-
25-06-2017, 03:56:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Çok Başarılı Ekip, SOFTU Şirketine Teşekür ederim 1 günde Panelimi teslim aldığım için. Başarılar!
Saygılar
Gsmkolik.
tamamladı Bundan sonra da çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Teşekkürler SOFTU