Merhaba arkadaşlar,
Wordpress tabanlı web sitenize, yeni yazı eklediğinizde veya bir bildirim yapmak istediğinizde sitenize abone olan kullanıcılara push bildirim göndermek ister misiniz?
Bu konu ilginizi çekiyor ise, onesignal sitesinden haberiniz var demektir. Şimdilik tamamen ücretsiz olan bu sistemi kurarak ayarlaması biraz karışık ve detaylı bildiğiniz gibi.
Siz hiç zahmet etmeden ortalama 30 dakika içinde, bu kurulum ve ayarları sizin için yapabilirim. Böylelikle sizde artık web sitelerinize abone olunmasını sağlayabilir ve yeni yazılarınızı ya da istediğiniz bildirimleri anında kullanıcılarınıza iletebilirsiniz.
Tüm bu ayarlar ve kurulum için 25TL ödemeniz yeterlidir. Ödeme Ziraat ve Enpara hesaplarına yapılabilmektedir.
İletişim: özel mesaj veya skype: weysel.com
Düzenleme kendi konumu baltalama:
Kurulumu yapmak isteyen arkadaşlar için tamamen ücretsiz ve türkçe kaynak yazısı hazırladım arkadaşlar. Onesignal eklentisi kurulumu ve ayarları linkine tıklayarak en ince ayrıntısına kadar kurulumu ve ayarlamasını görebilirsiniz. Sizin için faydalı bir döküman oldu ise, yazıya yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Hala yapamadım veya ben uğraşamam derseniz, ücretli olarak yardımcı olabilirim.
Wp Siteleriniz ile Push Bildirim göndermek ister misiniz?
7
●1.675
- 12-03-2016, 16:03:11Özel mesaj gönderilmiştir. Konu günceldir.fatih5245 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-03-2016, 00:42:20https://www.r10.net/google-optimizasy...ification.html
konuya mesaj olarak yazabilirsin bu işi yaptıgını.1 kişi bunu beğendi.