Selamlar
Her güncel konunun paylaşılmadığı, bazı spesifik hobi alanlarına yönelik yazılar yazılan bir kişisel blog sitesi için tanıtım makalesi/makaleleri satın alınacak.
* Tanıtım makalelerinin ödemesi, içeriğin uygunluğu konrol edildiğinde yapılacak. Çünkü spesifik alanlara hitap ettiğinden dolayı makaleyi yazacak arkadaşımızın içeriğe biraz olsun aşina olması gerekli. Standart tanıtım makalelerinden biraz farklı olmak zorunda. Bu yüzden makaleyi yazarken, satın almama hakkımın saklı olduğunu kabul etmiş olmanız, sonradan sıkıntı yaşamamız açısından gereklidir.
* Kelime sayısı önemli değil. Derseniz ben 500 kelimelik yazacak meteryal buldum, o da kabul. Ama yine de tek 500 yerine, 3x100 + 1x200 kelime de iyi olur
* Makalelerin seo uyumlu olması son derece önemli
Not: Makale içeriğiyle, blogdaki yazıların uygun olduğunu düşündüğüm her tanıtım makalesini satın alabilirim.
Makalelerin yazılmadan önce siteye göz atılması iyi olur. Site adresi için PM isteyebilirsiniz. Yine fiyat tekliflerinizi PM ile alabilirim
Teşekkürler
Alış: Kişisel Blog sitesi için tanıtım makalesi yazdırılacak
8
●842
- 16-10-2015, 12:10:33
- 18-10-2015, 21:57:54hocam işiniz ile ilgileniyorum. 100 kelime 1 TL uygun görürseniz deneme yazabilirimIcarusDream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-11-2015, 15:54:31Kırpıp aldığınız cümlenin bir virgül öncesinde yazan;Bloodz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Çünkü spesifik alanlara hitap ettiğinden dolayı makaleyi yazacak arkadaşımızın içeriğe biraz olsun aşina olması gerekli. Standart tanıtım makalelerinden farklı olmak zorunda." kısmı satın almama opsiyonumu anlatıyor.
Şu ana kadar bir çok arkadaşımız ulaştı bana ve daha hiçbiriyle anlaşamadık. Anlaşamamış olmamızın sebebi de yazdıkları örneklerin hepsinin her blog için uyarlanabilecek halde olmalarıydı. Benim beklediğim her blog sayfasına uyarlanabilecek değil, tam tersi benim sayfama özel yazıldığını, içerikte neler olduğunu ve kimlere hitap ettiğini tam anlatabilecek tanıtım yazılarıydı.
Bazı arkadaşlar revize verdikten sonra bazıları da hiç çalışma yapmadan site adını alıp kayıplara karıştı.
Sonuçta tanıtım beklediğim gibi olmaz ise benim o işi satın alma sebebim kalmaz?
En nihayetinde 10-20 tl ler için emek hırsızlığı yapacak bir insan değilim. Dediğim gibi içerikle tam uyumlu bir tanıtım geldikten sonra zaten satın almama opsiyonum yok. İhtiyacım var çünkü.
Tabirin ucunu kapatabilmişimdir umarım. - 03-11-2015, 21:44:18İnceliğiniz ve nezaketinizden dolayı teşekkür ederim. Uzun süredir gözüme çarpan ancak henüz nihayete ermeyen bir konu olduğu için nacizane fikrimi belirttim. Skype adresimi eklerseniz, yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar.IcarusDream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-11-2015, 09:31:09Skype kullanmıyorum malesefBloodz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterseniz site adresini pm atabilirim
İş alımı devem etmektedir - 17-12-2015, 14:45:31İlan güncel durumdadır arkadaşlar (İlk mesajı okumanız çok önemlidir)
- 23-12-2015, 09:33:08Uzun süreli arayıştan sonra istediğim gibi bir tane bile çıkmadı tanıtım yazısı malesef. Bende en iyi çözümün kendi yazım olduğunu düşündüm, oturdum kendim yazdım

Konu kapatılabilir, ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ederim tekrar.