Kırpıp aldığınız cümlenin bir virgül öncesinde yazan;
"Çünkü spesifik alanlara hitap ettiğinden dolayı makaleyi yazacak arkadaşımızın içeriğe biraz olsun aşina olması gerekli. Standart tanıtım makalelerinden farklı olmak zorunda." kısmı satın almama opsiyonumu anlatıyor.
Şu ana kadar bir çok arkadaşımız ulaştı bana ve daha hiçbiriyle anlaşamadık. Anlaşamamış olmamızın sebebi de yazdıkları örneklerin hepsinin her blog için uyarlanabilecek halde olmalarıydı. Benim beklediğim her blog sayfasına uyarlanabilecek değil, tam tersi benim sayfama özel yazıldığını, içerikte neler olduğunu ve kimlere hitap ettiğini tam anlatabilecek tanıtım yazılarıydı.
Bazı arkadaşlar revize verdikten sonra bazıları da hiç çalışma yapmadan site adını alıp kayıplara karıştı.
Sonuçta tanıtım beklediğim gibi olmaz ise benim o işi satın alma sebebim kalmaz?
En nihayetinde 10-20 tl ler için emek hırsızlığı yapacak bir insan değilim. Dediğim gibi içerikle tam uyumlu bir tanıtım geldikten sonra zaten satın almama opsiyonum yok. İhtiyacım var çünkü.
Tabirin ucunu kapatabilmişimdir umarım.
İnceliğiniz ve nezaketinizden dolayı teşekkür ederim. Uzun süredir gözüme çarpan ancak henüz nihayete ermeyen bir konu olduğu için nacizane fikrimi belirttim. Skype adresimi eklerseniz, yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar.