Merhaba arkadaşlar,
Wordpress kurulu bir sitemde Jetpack eklentisi kurulu ve Ayarlar sekmesinde Pinterest'i de Uygun Durumdaki Servisler'den Etkin Servis'lere aldığımda herhangi bir yazı veya sayfa sayfasına girdiğimde Bunu paylaş alanındaki Pinterest ikonuna paylaşması için tıkladığımda Sayfa Bulunamadı 404 Hata sayfası çıkıyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Teşekkürler.
Wordpress Jetpack Kurulu Bir Sitemde Sosyal Paylaşma'da Pinterest Sayfa Bulunamadı Hatası
5
●406
- 01-09-2015, 20:27:09
- 02-09-2015, 09:38:35Arkadaşlar merhaba, sorun devam etmektedir. Konu günceldir. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.
- 03-09-2015, 13:28:31Arkadaşlar konu başlığını yeterince açıklayıcı mı oluşturamadım bilmiyorum ama sorunu iyi açıkladığımı düşünüyorum. Konuya vakıf olan/olabilecek arkadaşların yardım ve yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.Emrullah_Ocak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-09-2015, 16:44:03Arkadaşlar merhaba. Sorun devam etmektedir. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa sevinirim. Teşekkürler.
- 09-09-2015, 17:13:18Merhaba arkadaşlar sorunu tam mı anlatamadım galiba diye düşünmeye başladım. Mutlaka bu konuda sorun yaşayan veya fikir yürütebilecek bir arkadaşımız vardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben de işlerimin yoğunluğundan o kadar detaylı araştıramıyorum ama cevap alamazsam mecbur daha detaylı araştırma yollarına gideceğim. Şimdiden hepinize teşekkürler.
- 19-11-2015, 10:43:20Arkadaşlar merhaba, sorun şu şekilde kendiliğinden hal oldu. Siteyi işimiz gereği başka bir hosting firmasına taşımamız gerekiyordu. Bu taşıma işlemini tamamladıktan sonra sorun, eklentileri tekrar aktif ettikten ve gerekli ayarları tekrar yaptıktan sonra kendiliğinden düzeldi. Saygılar.