Birçok anahtar kelimede ilk sırada ilk sayfadadır. Hiti artıyor. gecen haftalarda sitelerimi toptan satmayı dsusundgumde 1300 leri zorluyordu şimdi 1300 çok rahat yapıyor 1500 küsürleri de görüyor. Gün geçtikçe hiti de artmaktadır. Alan kişi ilgilenirse hiti ve geliri daha da artacaktır. İlgilenmese de sorun olmayacaktır.
fiyat: 820 PPV - ( ilan koydugumda 850'den koymustum)
Site Adresi: pm Genel Blog .com domainli godaddy kayıtlı. Alacak olan ve ciddi olan pm istesin lütfen.
6 aylık sitedir. Şubat ayında alanadı süresi dolmaktadır.
dileyen isimtescile de transfer edebilir hesabına.
Yaklaşık 1 aydır alexa TR de genel sorun olduğu için global ve Tr değeri yanlış göstermekte.bu yüzden moz değeri daha güvenilir onu ekliyorum.
Sitenin Aylık Getirisi: günlük 1$ ++ civarı ( aylık tbm ortalamsı 23 kuruş civarı) )
Sitenin Kategorisi: Genel Blog
Günlük Tekil Hit Sayısı: 1200 1400 Civarı %90 google % 5 yandex %5 facebook
Satışa Hosting Dahilmi?: 1- 2 hafta idare edilir. Host godaddy hesabıma bağlı.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Wordpress+Sahifa Tema 5.3.x verisyonu güncellemedim ama indirip son versiyonu ile birlikte teslim edilecektir.

Notlar:
multi konu r10 link : https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1070801686
Ödeme en para hesabına yapılacaktır. Ödeme hesapta görükten sonra domain transfer işlemi başlatılacaktır ve hesap bilgileri teslim edilecektir.
Hediye: 3 Türkçe Gov Edu Tr ve 8 Yabancı Gov Edu Backlink kaynağı.
Siteye yapılan çalışmalar:
Herhangi bir seo çalışması yapılmadı.
75 TL değerinde reklam yerleşim çalışması yaptırıldı temmuz sonunda.
Cache eklentisi kullanmıyorum seo puanı idare eder. alacak kişi iç seo ayarlarını yapıp cache kullanırsa artar sanırım

59Dolar degerinde SAhifa teması ve yanında 74 dolar değerinde ücretsiz eklentileri.

Satılık örgü sitesi: https://*******.com/forum/site-alim-...ml#post1512568
Alexa atık degeri kalmadı son 1 ayda Tr de değerler gözükmüyor. Moz pa da ss degerlerini ekliyorum

Adsense:

Trafik: