News sektöründen anlayan daha önce news kayıtlı sitelerde çalışmış ve spam yapmadan nasıl hit getireceğini bilen
Belirli saatler arası çalısacak
Haber başı 0.30 kuruş alacak
sürekli çalışacak editörler alınacaktır. Referanslarınız ile birlikte pm bekliyorum.
Ödemeler haftalık yapılacaktır. Memnun kalındığı taktirde prim ve zam olabilir.
News kayıtlı haber sitesi için editörler alınacaktır
3
●510
- 13-04-2015, 23:42:00MisafirAynı şeyi kendinize de bir sorun boş vaktinizde. Ben acaba News sektöründen anlıyor muyum da insanlara iş için başlık açıyorum diye.bulut51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
News Editörü arayıp, spam yapmadan hit getirecek ve kaliteli içeriği haber başına 0,30 kuruşa arıyorsanız, harçlıklarınızı böyle işler için harcamayın. Biriktirin, çikolata falan alırsınız.
Bir de referans istemiş
- 13-04-2015, 23:51:29NK1864 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektörle alakanız nedir?
Bak dostum gel seninle bir hesap yapalım. Özgün makaleleri 100 kelimesi 1 liradan yazdıklarını varsayalım.News sektöründe haberin başlığı özgünleştirilse ve ortalama 6 kelime olsa 6 krş o eder. Ortalama 25-30 kelimede açıklama olsa 30 krş da o eder.
Ne etti, 36 krş. Çalışacak arkadaş sürekli iş alacağını göz önünde bulundurursak makale sektöründe çoğu çalışandan daha iyi kazanmış olacaktır. Eğer doğru haberleri seçerse 30 kelime değiştirerek iyi hit getirebilir. Editör günlük 50 haber yayınlasa günlük 15 lira kazanır
Sitede 5 editör çalışsa bana 75 lira maliyeti olur.
Neyin kafasını yaşıyosun dostum sen ? 6 krşun muhabbetimi bu ?