• 22-10-2014, 15:36:37
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar,

Samsun Haberleri.com yerel internet gazetesi projemiz kapsamında sizlerin uzman görüşlerinizi almak istiyorum.

Başlıca yorum istediğim şeyler,
    - Tasarımsal geliştirmeler
    - Reklam kampanyaları
    - Sosyal medya yönetimi
    - SEO

Bu görüşler karşılığında da 50 TL değerinde "WordPress Rüya Tabirleri Teması" tüm görüş bildiren arkadaşlarımıza hediye!

Temanın Ekran Görüntüsü

• 22-10-2014, 18:26:40
    1-) Anasayfada kategorilerin altında bulunan 4'erli haber slayt'ının biraz elden geçmesi lazım. Mouse konu üzerine geldiğinde slayt kaymasının durması gerekir.

2-) Köşe yazarları kısmının oklarının değişmesi gerekir. Sol Sağ yerine yukarı aşağı işareti konmalı. Çünkü js'si yukarı aşağıya göre yapılmış.

3-) Üye giriş ve Üye olma ekranlarında ki sliderın kalkması gereksiz bi durum. Üye olma veya giriş kısmını karıştırmaktan başka bi avantajı yok bence.

4-) Anasayfada yer alan bugün çok okunanlar kısmının biraz elden geçmesi lazım. Konuya gitmek için sadece başlığa basmak yerine resime'de tıklayınca konuya gidilmeli.

5-) Herhangi bir konuya girince altta o konuya ait bulunan diğer içerikler kısmının css'inin elden geçmesi lazım. konulara ait metinlerin gösterimi biraz fazla olmuş. Alt alta konular geldiği zaman metin resimlerle karışıyor.

6-) Gazete marşetleri okuma kısmında da mevcut resimler net olması açısından büyük boyda konmuş fakat bu da tamamen yüklenmesinin uzun sürmesine sebep oluyor. Bu noktada daha küçük resim ekleyip resime tıklayınca büyük boyunu pop-up ile göstermek daha uygun olacaktır gibime geldi.

Benim görüşlerim bunlardır. İyi çalışmalar dilerim.
  • 22-10-2014, 18:35:01
    Hocam tebrik ederim bir hayli geliştirmişsin siteyi. Slider güzel fikir üst tarafta. Sanırım pek kullanılan bir şey değildi. En azından o alanlarda temalarda ben öyle slider görmedim muhtemelen ilk olabilir.

Sosyal medya ikonlarınız hala aşağıda.

Bir de resim konusunu ele alırsanız çok iyi olur. Çoğu resim olduğu gibi yüklenmiş. Ya editör arkadaşlar alana göre resimleri kessinler veya scriptie crop özelliği eklenebilir.

Ajans üyeliğiniz hayırlı olsun. İyi bir seçim İHA. Ayrıca ilk baktığım yerlerden birisi künye oldu. Düzenlemişsiniz harika duruyor.

Allah yolunuzu açık etsin.

Not : Adınızı görünce lisede aynı ad ve soyadınızda arkadaşım vardı Çanakkale/Biga dan onu hatırladım bir an : ))
  • 24-10-2014, 21:51:09
    mrb sitenizi inceledim çok öenmli olan eksiklikler yok arkadaşlar gerekenleri yazmışlar bana yazcak bir şey kalmamış sadece google da kendi kelimesinde ilk 3 sayfada yok başka onun haricinde bir yerel haber sitesi için bundan iyisi olmaz.
  • 29-10-2014, 16:10:17
    Merhaba,

Yorumlama sistemlerinde DİSQUS kullanmanızı öneririm, ana sayfa için 2 slider fazla olmuş eğer olacaksa bile bir bölümünü daha çok magazin haberleri tarzında geliştirmeniz daha yararlı olacaktır. Sosyal medya iconların üst taraflarda yer alması çok iyi olur. Haber içi linklendirme çalışmalarını öneririm, reklam kampanyaları Şuanki hali ile iyi görünüyor.
  • 29-10-2014, 23:02:32
    Tebrikler siten güzel olmuş ancak siten görsel açıdan biraz cansız canlılık getirmen lazım güzel doğa ve spor galerileri ekleyebilirsin kenarlardan haber öneren eklentiyi ekleyebilirsin. Sosyal ağlarda dahada aktif olabilirsin.
  • 30-10-2014, 02:02:16
    Küçük resimli slaytın altındaki haberleri 2 sutun halinde yaparsanız site biraz daha dolu gözükecek gibi.
    Foto Analiz kısmındaki slaytı da üstteki slayt şeklinde yaparsanız daha güzel durabilir
  • 30-10-2014, 02:08:52
    BKR55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar,

Samsun Haberleri.com yerel internet gazetesi projemiz kapsamında sizlerin uzman görüşlerinizi almak istiyorum.

Başlıca yorum istediğim şeyler,
    - Tasarımsal geliştirmeler
    - Reklam kampanyaları
    - Sosyal medya yönetimi
    - SEO

Bu görüşler karşılığında da 50 TL değerinde "WordPress Rüya Tabirleri Teması" tüm görüş bildiren arkadaşlarımıza hediye!

Temanın Ekran Görüntüsü

alt taraftaki slideri kaldırın bence yukarda var zaten gerekesiz olmuş bana kalırsa
  • 01-11-2014, 18:45:40
    Öncelikle bence tema gayet güzel görünüyor. Gerçekten üzerinde ciddi emek var belli. Arkadaşlar da bir çok detayı zaten belirtmişler ama benim de gözüme çarpan bir kaç nokta var... esetik olması açısından

- Künye : künye alanında ki yzılar sola yaslansa ve sayfa küçültülüp harita sağa gelse sanki daha güzel görünücek. Bu haliyle biraz sıkıntılı olmuş . Kullanım şartları ile başlayan bölüm sıkışmış.

- Arama ( büyüteç ) tıklanınca satır bir aşağı kayıyor o alan biraz sıkışmış sanki bir link çıkartılırsa daha rahat olur

- Döviz Kurları sol alanda haber başlıklarının üstünde dursa daha fonsiyonel olur

- Hava durumu olsa güzel olur.

- Haber sayfalarındaki sosyal medya butonlara daha küçük olmalı bence