• 21-07-2014, 11:06:53
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşalar Merhaba,

Şahıs şirketi, limited ve anonim şirket kuruluş işlemleriniz yapılır.

Web sitem var ancak artan reklam geliri vs. dolayı şirketleşmek istiyorum maliyeti ne olur sorularına cevap verebilirim.

En düşük maliyetle şirket nasıl kurulur. Hangi durumlarda BAĞKUR ödenmez.

2013 yılında bende kendime sanal poslu, e-ticaret sitesi ve şirketi açtım sonrasında kapattım, özellikle bu işlemlere vakıfım.

Sigorta acenteliği, tekstil, konfeksiyon, ithalat, ihracat alanında mükelleflerimizde mevcut.
  • 21-07-2014, 20:36:59
    Hizmet almak ve hizmet öncesi "özel durum" olduğundan danışmak istediğim konular var ama özel mesaj kutunuz dolmuş. Mail verirseniz ya da mesaj kutunuzu boşaltırsanız size özel mesaj gönderebilirim.
  • 21-07-2014, 20:39:01
    hangi durumlarda bağkur ödenmez hocam? bunu merak ettim.
  • 22-07-2014, 11:19:14
    Kaygusuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hizmet almak ve hizmet öncesi "özel durum" olduğundan danışmak istediğim konular var ama özel mesaj kutunuz dolmuş. Mail verirseniz ya da mesaj kutunuzu boşaltırsanız size özel mesaj gönderebilirim.
    MEsaj kutum şuan müsait.
    Mail: volkan.uzun@ismmmo.org.tr

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:19:14 -->-> Daha önceki mesaj 11:18:07 --

Kaygusuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    cnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hangi durumlarda bağkur ödenmez hocam? bunu merak ettim.
    SGK lı çalışan olarak iş yeri açmanız durumunda hizmet çakışmasından dolayı Bağkur ödenmiyor.

Ayrıca emekli olanlar iş yer açmaları durumunda bağkur ödemiyor.
  • 22-07-2014, 12:45:15
    vuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    MEsaj kutum şuan müsait.
    Mail: volkan.uzun@ismmmo.org.tr

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:19:14 -->-> Daha önceki mesaj 11:18:07 --

SGK lı çalışan olarak iş yeri açmanız durumunda hizmet çakışmasından dolayı Bağkur ödenmiyor.

Ayrıca emekli olanlar iş yer açmaları durumunda bağkur ödemiyor.
    Merhaba,

Mail gönderdim, dönüş sağlarsanız sevinirim.

Sevgiler...
  • 22-07-2014, 12:59:29
    Mailinizi gördüm. İnceliyoruz en kısa zamanda döneceğim.
  • 22-07-2014, 13:14:04
    Merhaba
    Yapacağınız işte yeniyseniz. İlk etapta şahıs firması kurmanizi tavsiye ediyorum. Biz ilk ltd.sti olarak işe başladık masrafları biraz fazla her yönden. Bazen diyoruz keşke ilk etapta şahıs firması olarak baslasaydik diye.
  • 22-07-2014, 15:25:28
    Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba
    Yapacağınız işte yeniyseniz. İlk etapta şahıs firması kurmanizi tavsiye ediyorum. Biz ilk ltd.sti olarak işe başladık masrafları biraz fazla her yönden. Bazen diyoruz keşke ilk etapta şahıs firması olarak baslasaydik diye.
    Evet, sn Kaygusuz'u bilgilendirdim.
    Ltd.'nin masrafı daha fazla. Ayrıca ha diyince şirketi kapatamıyorsun, Genel Kurul, mdürü kurulu vs bi sürü tantanası var.
  • 01-08-2014, 14:46:07
    Maili adresime gelen sorular genelde aynı.

Burada veya mail adresime gelen sorularınızı cevaplamaya çalışacağım: volkan.uzun@ismmmo.org.tr

İstanbul da olup, ciddi anlamda iş kuracak kişilerle yüz yüze görüşme yapabiliriz. (ücretsiz)