Değerli uzman arkadaşlar forumda wordpress işi yapıyorum diyen bir kaç arkadaşa mesaj atmama karşılık geri dönüş olmadı. Bu siteye bu tarz konular açıyorsanız müşterilere lütfen dönüş yapınız. Evet gelelim konumuza.
Yaklaşık 6-7 ay önce themeforest ten almış olduğum temayı sakaryatadilat com sitemize kurdurduk ve hali hazırda kullanmaktayız. Şimdi ise aynı temayı başka birsitem için kurdurmak istiyorum. Ama ilk kurdurduğumuz sayfada temanın çoğu özelliğini kullanmıyoruz. Şimdi kurduracağımız sitede ise temayı hemen hemen tüm özellikleriyle aktif kullanmak istiyoruz. Belki bir iki yerini ana sayfada kullanmaya biliriz.
Artı olarak belirtmek istediğim bir kaç konu daha var. Mesela şuan mevcut admin panelim çok yavaş işlem yapıyor. Para verip wp yi hızlandırma işlemi yaptırmış olmama karşılık ölçüm sitelerinde sonuç iyi fakat sayfa genede bana göre yavaş açılmakta. inceleye bilmeniz adına temanın orjinal sayfasını yazıyorum.
http://revenant.premiumcoding.com/demo.php
Bu konularda bana yardımcı olabilecek arkadaşların özel mesaj yoluyla bana ulaşmalarını bekliyorum. yarın öbür gün başımın ağarmasını istemiyorum.Konusunda uzman tecrübeli arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
Acil Premium Tema Kurulum Düzenleme Acil
0
●215