• 20-03-2014, 16:17:25
    Üyeliği durduruldu
    Freelance Olarak Aylıklı çalışacak makale uzmanı aranıyor. Direk bizimle çalışmasına gerek yok hafta'da 2 bilemediniz 3 adet makale işimiz olur.

Türkçe ve imla işaretlerine kurallarına hakim,
    Sistemler hakkında düzgün ve açıklayıcı yazabilecek olan
    Sürekli çalışabileceğim arkadaşlar arıyorum.

Ödemeler AYLIK olarak yapılacaktır.
  • 24-03-2014, 23:47:17
    Konuyu baltalamak için değil fakat haftada 2 ya da 3 makale için aylık ödeme bekleyecek, hem de ticaret puanınız sıfırken, birileri olduğunu sanmıyorum.
  • 25-03-2014, 00:36:21
    Üyeliği durduruldu
    aylık ödeyeceğiniz miktarı, makalelerin uzunluğunu ve isteyeceğiniz konuları pm atarmısınız?
  • 25-03-2014, 18:35:10
    konunuz hakkında detyalı bilgi istiyorum lütfen..
  • 26-03-2014, 11:57:34
    Üyeliği durduruldu
    gipsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuyu baltalamak için değil fakat haftada 2 ya da 3 makale için aylık ödeme bekleyecek, hem de ticaret puanınız sıfırken, birileri olduğunu sanmıyorum.
    Takdir her zaman işi alanın 2 3 makale dedik ama bu 5 10'da olabilir evet az makale ama öz makale arıyorum Web sitelerimin projelerimin tanıtımını yapıcak satışlarımı artıracak makaleler ve ben bu makalelere tutup 1 TL 2TL vermem emin olun. Itrader konusuna gelince gene takdiri size bırakıyorum.

FeYSuMMeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aylık ödeyeceğiniz miktarı, makalelerin uzunluğunu ve isteyeceğiniz konuları pm atarmısınız?
    Web site tanıtımları ve satışlarımızı artıracak makaleler her türden gerekebilir

Kalite_Reklams adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    konunuz hakkında detyalı bilgi istiyorum lütfen..
    Web site tanıtımları ve satışlarımızı artıracak makaleler her türden gerekebilir
  • 26-03-2014, 12:02:26
    Üyeliği durduruldu
    Aylık makale miktarını sabit tutup ön ödemeli çalışmak isterseniz, size yardımcı olabiliriz.

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.