merhabalar,
Yeni bir forum actim yeni yilin basinda ama malesef googleden gic bir hit yok.
nedenini anlayamadim. google webmastertools'ta hic bir ceza yok.
Ben nerde yanlis yaptim???
fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar!
site : http://sportsbetting-forum.net
Dört ay oldu ama bir tek hit bile yok
38
●2.273
- 25-03-2014, 13:37:28
- 25-03-2014, 14:12:37Forum sitesi için normal site uygulamaları tutmaz. Forum seo apayrıdır. Google siteleri otomatik altyapı olarak kategorilendirir. Şuanki izlediğiniz yolla istediğiniz kadar bekleyin iyi sonuç alamazsınız.
- 25-03-2014, 14:16:20neler yapmaliyim hocam?
bosuna mu ugrasiyorum demek istediniz? ne yaparsam yapayim tutmaz mi demek istediniz? - 25-03-2014, 16:15:29seo meo bunları bir kenara bırakın ;
eskiler der ki ; " içerik kraldır "
forumu açıp kategorileri oluşturup 94 adet konu açmak ile olmuyor bu işler ne yazık ki .
dışarıda aman tablolar oluşsun girip üye olup doluşalım diye bekleyen bir kitle ne yazık ki yok .
sosyal medya siteleri insanların forum ihtiyacını zaten büyük ölçüde bitirdi. ancak farklı olmak işe yaramak istiyorsanız kategori ne olursa olsun içerik olması lazım. r10 u birebir kopyalayanlar var elde edilen bir şey yok . önemli olan aynısını yapmak değil önemli olan farklı birşeyler sunabilmek. kendinize şunu sorun insanlar benim forumuma neden üye olmalı ? ben onlara ne sunuyorum ki diger sitelerde olmayıp bende olan ne var. bunlara bulacağınız yanıtların ardı arkası kesilmiyorsa bu yanıtları uygulamaya koyun. Ancak bunlara verecek bir yanıtınız yok ise yol yakından bırakın
cümleten bol kazançlar - 25-03-2014, 16:17:59yani kendi kendime yaziyormusum gibi geliyor kimse ugramayinca

peki nasil bir yol izlemeliyim hocam? tavsiyeleriniz var mi? yani son olarak meta keyword sayisini yukseltim, indeks hizli (30 saniye icinde googlede cikiyor ama ta nerelerde kim bilir) - 25-03-2014, 16:44:29Adsense gelir amaçlı mı açtınız bu siteyi?freespinsgratis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-03-2014, 17:08:50adsense amacli acmadim
su anda toplam masrafi 500 TLyi gecti tabii ki geliri 0TL'i gecmedi
BIR tek hit bile almadim googleden
gercekten nedenini anlamiyorum
hic mi kimse yolunu sasirmaz be? baklinkte mi sorun var? domain mi banli? anlamadim vallah