• 19-10-2013, 16:34:59
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar.
    bir süredir takipteydim ve düşer düşmez kaydettim domaini

kodarsivi(com)

bütün programlama dillerinde kod paylaşımı ve kodlarla ilgili yardım destek sitesi gibi bir düşüncem var.

fakat bir forum mu kursam örnegin vbulletin.

yada özel bir tasarım ve yazılım olarak nasıl birşey geliştirilebilir.

örnek siteler ve yazılımlar gerek pm gerek konu altına yazabilirseniz sevinirim.
  • 19-10-2013, 16:41:02
    Kod Uzmanı kişi/kişiler genellikle ingilizce altyapılı oldukları için yabancı kaynakları tercih ediyorlar,
    Türkçesi olamaz mı; olabilir ancak forum ile devam ederseniz ilk ayın sonunda sıkılabilirsiniz,
    WP gibi bir sistemle en az iki kişi olursanız hem azandırabilir hem de işten tat alabilirsiniz,
    Bol Şanslar
  • 19-10-2013, 16:43:35
    Üyeliği durduruldu
    Özel tasarım ve yazılım için şimdilik erken olduğunu düşünüyorum wordpress veya forum tarzı olabilir.
  • 19-10-2013, 17:35:43
    Üyeliği durduruldu
    hasanyildiz84 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kod Uzmanı kişi/kişiler genellikle ingilizce altyapılı oldukları için yabancı kaynakları tercih ediyorlar,
    Türkçesi olamaz mı; olabilir ancak forum ile devam ederseniz ilk ayın sonunda sıkılabilirsiniz,
    WP gibi bir sistemle en az iki kişi olursanız hem azandırabilir hem de işten tat alabilirsiniz,
    Bol Şanslar
    sıkıcı oluyor aynen bir süre sonra bu yüzden kendim güzel bir şey geliştirmek istiyorum

yorum için teşekkürler
    Keskin71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özel tasarım ve yazılım için şimdilik erken olduğunu düşünüyorum wordpress veya forum tarzı olabilir.
    yorum içi teşekkürler wp hiç düşünmüyorum.

başta forum olarak başlamak istiyorum fakat sonra veri kaybı olma olasılıgı yüksek olur ilerisi düsünüldügünde bu yüzden sırf özel yazılım düsünüyoum ama tam karar veremedim dogrusu

yorum için teşekkürler
  • 19-10-2013, 18:18:18
    Çeşitli kodların paylaşıldığı sosyal medya tadında bir yazılım öneririm.
  • 19-10-2013, 22:20:15
    Üyeliği durduruldu
    EyraWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çeşitli kodların paylaşıldığı sosyal medya tadında bir yazılım öneririm.
    öneri için teşekkürler