• 02-03-2014, 18:10:11
    Üyeliği durduruldu
    Yarışma @aHm3t nickli üyenin ticaretimi aksatmasından dolayı iptal edilmiştir.

Herkese ilgisi için teşekkürler.
  • 02-03-2014, 18:34:15
    Greis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar;

Öncelikle daha önce yaptığım bir yarışmadan https://www.r10.net/ucretli-tasarim-i...tiyorum-2.html link vermek isterim itraderimde de var referans olarak bakabilirsiniz. Bundan önce 200 TL 'lik bir tasarım ve 800 TL 'lik yaptırdığım tasarımda var.

Güven konusunu hallettiysek eğer açacağım bir site için logo yarışması düzenliyorum.

----------

Sitenin URL'si: Mmomag.net

Tasarım yaparken kullanabilceğiniz anahtar kelimeler:
    mmo (massively multiplayer online) knight,wolfteam,lol vb.oyunlar.
    mag (dergi,magazine,magazin)
    mag.net / magnet (mıknatıs, dergi network)
    mmomag.net (mmomag network)

vb.

Sitenin sloganı: "MMO Oyun Mıknatısı"

Tasarım yaparken önemli istek:http://www.industrialthemes.com/explicit/ bu temaya uygun olmalı.

Tasarımlar belirttiğim tema üzerinde yerleşik demoyla gönderilmeli.

Scroll down yapıldığında logo küçülmektedir.Bunun için logonun 2 boyutlu demosu gösterilmeli.

-------

-Geçen yarışmamda örnek logo göstermiştim fakat bu yarışmada gösteremiyorum malesef logoyu sizin yaratıcılığınıza bırakıyorum.

--Geçen yarışmada olduğu gibi bu yarışmada da beğendiğim bir logo çıkmazsa illa ki birini almak gibi sorumluluk almıyorum. (Diğer yarışmada güzel bir çalışma geldi istediğim tarzda ödemeyi yapıp aldım.Umarım bu seferde sorunsuz bir şekilde hallolur.)

Diğer konuda belirttiğim kuraldan alıntı;

-Bu kuralı kabul etmeyen kişilerin tasarım yapmama hakları kendilerinde saklıdır.Polemik yaratacak yorumlardan kaçınınız report etmekten kaçınmıyorum malesef. Eğer bu kurallar sizin için uygun değil ise lütfen yarışmaya katılmayınız.

-Yarışma konusu ile ilgili şahsi düşünceleriniz lütfen sizde kalsın konuyu baltalama amacı güttüğünü düşüneceğim yorumlar yapmayınız.
    ----------------

Ödeme kredi kartı geçen her yerden,garanti bankası havale/EFT olarak ,Paypal ,gittigidiyor,sanalpazar,n11 gibi yerlerden yapılabilir, ANKARA'da elden ödenebilir.

(Ödeme yöntemlerinde olabilecek kesintiler satıcıya aittir.)
    --Geçen yarışmada olduğu gibi bu yarışmada da beğendiğim bir logo çıkmazsa illa ki birini almak gibi sorumluluk almıyorum. (Diğer yarışmada güzel bir çalışma geldi istediğim tarzda ödemeyi yapıp aldım.Umarım bu seferde sorunsuz bir şekilde hallolur.)

Belirtilen tarihin sonunda yarışma sahibi gelen çalışmalardan memnun kalmadığı takdirde bunun sebebini tam olarak açıklayarak yarışmayı ücretsiz olarak 2 gün uzatabilir.

Yapılan çalışmalardan yine memnun kalmadığı takdirde ödülü gün başına ödülün 10%’u tutarında arttırarak en fazla 5 gün daha ücretli uzatma şansı vardır ve bu süreye bir defada karar vermek zorundadır.. Örnek verecek olursak 200 lira ödüllü bir yarışmanın süre uzatma ücreti gün başına 20 lira olarak hesaplanır ve 3 gün uzatmak isteyen yarışma sahibi ödülü 260 liraya çıkartır.

Ücretli uzatma süresi bitiminde yeni bir çalışmanın gelmesine bakılmaksızın yarışma sahibi yarışmayı sonlandırmak ve katılımdaki tasarımlardan birini seçmek zorundadır.

Kurallar çerçevesinde kural çıkartmanız yalnıştır ve etik değildir. 150 TL ücret verip çok daha kaliteli bi logo yaptıracağınızı düşünüyorum.

"Herşey istediğiniz tarzda" yürümüyor ne yazikki sizin ne kadar hakkınız var ise tasarımcıların da o kadar hakkı var. Kısacası armut düş ağzıma düş olayı yok. Ödeme kuralları, fiyat şablonu, katılımcının ve yarışmayı düzenleyen kişinin uyması gereken kurallar ve etik değerler vardır. O yüzden hatanızı düzeltirseniz katılım olacağını sanıyorum.
  • 02-03-2014, 19:23:20
    Üyeliği durduruldu
    aHm3t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Konunun başında da belirttigim gibi lutfen kisisel dusuncelerinizi kendinize saklayınız. Konuda belirtilen kurallar ile ilgili bir sorun varsa moderator uyarir veya gereken islemi yapar.Burda sizin veya baskasinin gelipte konumda etik kuralları ogreten avukat konusmasi yapmasi yanlış.

Bunu bu forumun yorum yapmasini itinayla bilmezden gelen size ve sizlere ozellikle söylüyorum. Eğer yarışma kuralları size uygun değilse tasarim yapmaz baska yarismalara bakarsiniz.

Son derece gereksiz yorumunuz icin Teşekkürler. Şu dakkadan sonra konuma yorum yapmamanizi ve baska yarismalara katilmanizi rica ediyorum.

Konunun başında belirtilen kurallar vardır. Bu kurallar ve yarisma kabul edenler icindir.Size önerim etik kavramini oncelikle iyice bi sindirmenizdir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 02-03-2014, 19:24:37
    Üyeliği durduruldu
    Konunun başında da belirttigim gibi lutfen kisisel dusuncelerinizi kendinize saklayınız. Konuda belirtilen kurallar ile ilgili bir sorun varsa moderator uyarir veya gereken islemi yapar.Burda sizin veya baskasinin gelipte konumda etik kuralları ogreten avukat konusmasi yapmasi yanlış.

Bunu bu forumun yorum yapmasini itinayla bilmezden gelen size ve sizlere ozellikle söylüyorum. Eğer yarışma kuralları size uygun değilse tasarim yapmaz baska yarismalara bakarsiniz.

Son derece gereksiz yorumunuz icin Teşekkürler. Şu dakkadan sonra konuma yorum yapmamanizi ve baska yarismalara katilmanizi rica ediyorum.

Konunun başında belirtilen kurallar vardır. Bu kurallar ve yarisma kabul edenler icindir.Size önerim etik kavramini oncelikle iyice bi sindirmenizdir.

Sizde hem forum kurallarını savunup, hem de keyfinize göre esnetemezsiniz
  • 02-03-2014, 19:27:17
    Üyeliği durduruldu
    Zaten bi kere de kendinize uygun olmayan bi konuyu baltalamak yerine bu isten ekmek parası kazanacak insanlara firsat verseniz olmaz.

Sizinde gereksiz mesajinizdan ötürü Teşekkürler. Kendinize uyhun tasarim yarismalariyla ilgilenirseniz sevinirim.

• 02-03-2014, 19:56:00

Size oldukça olumlu yaklaştım ve Forum Kurallarında ne yazıyorsa onu belirttim. Kişisel görüşümde ise sizi düşündüğünüz gibi değil tam aksine savundum. Moderatör gelip zaten konuya kilit vuracaktır ben size hatanızı düzeltmeniz taktirde katılım olacağını belirttim. Terbiyesizlikte sınır tanımadığınız gibi buradaki insanları küçük düşürmeye hakkınız yok.

Konuyu ve sizi report ediyorum ve diğer arkadaşlardan da aynı duyarlılığı bekliyorum. Böyle kişiliksiz insanlar olduğu müddetçe laf anlatsak neye yarar ? Kurallar nettir. Kurallara karşı gelmekle beraber kural içerisinde kural oluşturuyorsunuz.

Buraya kadar kişisel bi görüşüm yok ama kişisel görüşümü paylaşmaktan duramayacağım. Sen şimdi burada yarışma açan herkesi keriz olarak mi görüyorsun ? Yani buradaki adamlar 300-400 TL logo yarışması açıyor beğenmese bile seçme zorunluluğunu kabul edip ödemesini (kendi istediği şekilde değil) yapiyor ama siz ben beğenmezsem birşey ödemem ödesem bile istediğim gibi öderim yazıyorsun. Muhattap olarak aldığın insanları çocuk olarak mı görüyorsun, yoksa sen mi çocuksun ? Buradaki insanlara hem keriz gözü ile bakacaksın, katılımcıları adam yerine koymayıp üstüne bide terbiyesizlik yapacaksın oldu ya çok güzel bi dünya.

Verelim parasını şuna derhal forumdan ayrılsın lazım değil 150 tl için kimse senin kuklan olmaz. Bir insana adam gibi laf anlatılır anlamıyorsa anladığı dilden konuşmak gerekiyor. Moderatör arkadaşı derhal bu konuya dahil olmasını şiddetle istiyorum.

Daha fazla yorum dahi yapamayacağım bu şahısa lütfen ilgilenin..
  • 02-03-2014, 20:37:22
    Kaldırıldı ///
  • 03-03-2014, 02:02:15
    https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1068722712 kendisi hakkında Şikayet dilekçesi oluşturulmuştur.
  • 03-03-2014, 10:10:47
    Bende ufak bir öneride bulunmak isterim;
    100 lerce tasarımdan istediğinizi seçebileğiniz veya verilen emeği gözardı edebileceğiniz ayrıyetten bu miktarın yaklaşık 2-3 katı değeri ile yarışma konusu açabileceğiniz siteler mevcut. Sizi oraya alalım.. Şaka gibi..