Greis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun başında da belirttigim gibi lutfen kisisel dusuncelerinizi kendinize saklayınız. Konuda belirtilen kurallar ile ilgili bir sorun varsa moderator uyarir veya gereken islemi yapar.Burda sizin veya baskasinin gelipte konumda etik kuralları ogreten avukat konusmasi yapmasi yanlış.

Bunu bu forumun yorum yapmasini itinayla bilmezden gelen size ve sizlere ozellikle söylüyorum. Eğer yarışma kuralları size uygun değilse tasarim yapmaz baska yarismalara bakarsiniz.

Son derece gereksiz yorumunuz icin Teşekkürler. Şu dakkadan sonra konuma yorum yapmamanizi ve baska yarismalara katilmanizi rica ediyorum.

Konunun başında belirtilen kurallar vardır. Bu kurallar ve yarisma kabul edenler icindir.Size önerim etik kavramini oncelikle iyice bi sindirmenizdir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size oldukça olumlu yaklaştım ve Forum Kurallarında ne yazıyorsa onu belirttim. Kişisel görüşümde ise sizi düşündüğünüz gibi değil tam aksine savundum. Moderatör gelip zaten konuya kilit vuracaktır ben size hatanızı düzeltmeniz taktirde katılım olacağını belirttim. Terbiyesizlikte sınır tanımadığınız gibi buradaki insanları küçük düşürmeye hakkınız yok.

Konuyu ve sizi report ediyorum ve diğer arkadaşlardan da aynı duyarlılığı bekliyorum. Böyle kişiliksiz insanlar olduğu müddetçe laf anlatsak neye yarar ? Kurallar nettir. Kurallara karşı gelmekle beraber kural içerisinde kural oluşturuyorsunuz.

Buraya kadar kişisel bi görüşüm yok ama kişisel görüşümü paylaşmaktan duramayacağım. Sen şimdi burada yarışma açan herkesi keriz olarak mi görüyorsun ? Yani buradaki adamlar 300-400 TL logo yarışması açıyor beğenmese bile seçme zorunluluğunu kabul edip ödemesini (kendi istediği şekilde değil) yapiyor ama siz ben beğenmezsem birşey ödemem ödesem bile istediğim gibi öderim yazıyorsun. Muhattap olarak aldığın insanları çocuk olarak mı görüyorsun, yoksa sen mi çocuksun ? Buradaki insanlara hem keriz gözü ile bakacaksın, katılımcıları adam yerine koymayıp üstüne bide terbiyesizlik yapacaksın oldu ya çok güzel bi dünya.

Verelim parasını şuna derhal forumdan ayrılsın lazım değil 150 tl için kimse senin kuklan olmaz. Bir insana adam gibi laf anlatılır anlamıyorsa anladığı dilden konuşmak gerekiyor. Moderatör arkadaşı derhal bu konuya dahil olmasını şiddetle istiyorum.

Daha fazla yorum dahi yapamayacağım bu şahısa lütfen ilgilenin..