Arkadaşlar dişlerimi 2-3 günde bir fırçalayan biriyim ne beyazlatıyor nede yararı var artı pahalı
Son 1 haftadır misvak kullanıyorum ve şaşkınım dişlerim çok şükür bembeyaz sağlıklı
Artık zararlı diş macunlarını kullanmıyorum.
Kısacası gerçekten
Bugün, modern tıbbın diş sağlığı konusunda ortaya koymaya yeni başladığı tedavi usullerini, İslamiyet 14 asır önce öğretmiştir.
Misvak hakkında bir bilgi vermek istiyorum
54
●3.546
- 05-03-2014, 17:40:29GittiGidiyor'da bulabilirsiniz. Aktarlarda felan bulunuyor.
Ayrıca buyrun : http://www.hizlial.com/vakumlu-misvak/10004964 - 05-03-2014, 17:43:24Beyler bazı marketlerde oluyor fakat attar vb ürünler satan yerlerde çoğunlukla bulabliyorsunuz..Bende uzun zamandandır kullanıyorum özellikle diş etlerime şifa oldu resmen.
Balgamımı azaltı. Ayrıca ağza gelen ilk suyunu şifa niyetine yutuyorum ben.
Dümdüz olan misvakları almakda fayda var kullanım açısından.
Alıp misvakı başını soyuyorsunuz tel tel yapmak için ben pense ile vb bir şey ile kagıt yardımı ile eziyorum ve suya bırakıyorum tel tel oluyor aynen fırça gibi sonra günde 3-4 defa besmele ve salavat şerif ile kullanıyorum.
Bunun yanında düzenli olarakda tabi diş macunu kullanıyorum.
şahsen faydasını gördüm misvakın zararını görmedim. tavsiye ediyorum.
artı öyle puhalı bir şeyde degil. benim misvak sürekli suyun içersinde kalıyor kullandıktan sonrada su altına tutup yıkıyorum.
şiddetli şekilde tavsiyemdir. Dişleri düzgün kullanımda beyazlatmaktadır. - 05-03-2014, 19:23:491-Misvak'ı İslamiyet öğretmedi, misvak İslamiyetten önce de mevcuttu. Sadece popüleritesinin arttığı dönem İslamiyet'in başlangıç dönemine denk gelir.Alıntı
2-Modern tıp ile 600'lü yılların tedavi usüllerini karşılaştırmak "düpedüz cahillik göstergesidir!". Modern tıp, daha doğrusu tıp 400 yıldır diş sağlığı konusunda ürünler ortaya sunuyor.
3-Misvak'ın yararı sadece görünümdedir. Misvak bilinenin aksine zararlıdır. Tek gösterişi dişlerinizi beyazlatmak! Evet beyazlatır ve güzel görünüme kavuşturur fakat dişte yüksek miktarda tahribat yapar, diş dokusunu zedeler. Ne kadar profesyonel olursanız olun o misvak sizin dişinize zarar verecektir(Şimdi diyeceksiniz ipana felan vs. onun da misvaklısı var diye, onlar misvak tozu ve kendi karışımlarıyla yapıyorlar ürünlerini. Dişe zarar vermiyor)