Cinemaximum Süper fiyat 5TL
230
●10.283
- 24-02-2014, 21:01:50cevaplandı, gecikmeden dolayı kusura bakmayın..MusTi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-02-2014, 13:21:31teşekkür ederim azizim..serkhann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler musti kardeşimMusTi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stok henüz yok bir iki güne kadar gelecek, geldiğinde haberdar ederim sizi. sizde konuyu takipte kalınNemiroff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-02-2014, 12:10:52Netmaster isimli arkadas ogun sizden cvp alamayinca bana pm atti acil 3kod lazm dedi odemeyi yrn yprm dedi eyw dedim yolladm. pazar gunu. odemeyi bikac istemyle bgn yolladi ama kirildgm nokta eft kesintisinide bana yuklems ayrica eksik yollamis. ilanimi incelemeden acil uc bilet yolla diyor odeme gec ypyr ve eksik yollyr bu durum sinirimi bozdu ki bikac tl nin lafini ypmam usulen sorsa yine tmm derdim. okadar traderi bosa yapmis yazik. bunu buraya yazmamim sebebi ise gecenlerde sizede sitem etmis sanki kendisi gerekenleri yapiyormus gibi.Ferecbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-02-2014, 12:55:49konuya yazmama rağmen, maalesef, ısrarla veresiye teklif etmekteler, ne hikmetse coğu hep hafta sonu eft olmadığı zamana bırakıyor pazartesi elinde olur diyorlar. benimde bir iki kişiden alacağım var ama hatırlamıyorum kimler, güvenip yazmadım bileMehmet0805 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama işte ne yaparsın, her çeşit insan var.
he şuda var ki, oan göndermek isteselerde belki aksaklıklar olabiliyor
3. Parti Geldiği Gibi 20 adet Daha Çekeceğim.