Merhaba Arkadaşlar,
vBulletin Kurulumları ve Ayarlamaları,
İstenilen Eklentilerin Kurulumu/Ayarları
İstenilen Temaların Kurulumu / Ayarlarının Yapılması
Yapılan Tüm Eklentilerin www.vbulletin.org'den İndirilip Kurulması,
Dil Dosyalarının Türkçe ye çevrilmesi,
Gerekli Tüm Güvenlik Ayarlarının Yapılması,
versiyon yükseltme ve güncelleme,
vBulletin Forum Hızlandırma Çalışmaları,
Belirli Aralıklarda Yedek Alma / Yedek Yükleme / Oluşan Hataların Giderilmesi,
Vbulletin Hakkında kısa veya uzun vade de Danışmanlık hizmeti
VBSEO hakkında Danışmanlık Hizmeti,
VBSEO Kurulumu/ ayarlanması,
VBSEO kurmadan URL türkçe karakter sorunlarının giderilmesi,
NOT: zoint seo tavsiye etmiyoruz.. bu sistem için lütfen yazmayın.
Sunucu Hizmetleri :
Hosting Tedarik Edilir.
Sunucu Bilgileri : linux üzerinde plesk 11 panel
Mysql Sorunlarınız da Tamir Bakım ve Onarım işlemleri,
Yüksek Boyutlu Yedeklerinizin Taşınması Kurulması,
vbulletin 3.8.x serisinde dilediğiniz tema düzenlemeleri
vbulletin 4.x.x serisinde dilediğiniz tema düzenlemeleri
7 Senelik vbulletin Tecrübesi ve php bilgisi ile sizlerin hizmetinizdeyiz.
Dileyene profesyonel, Dileyene Amatör Hosting teymin edebiliriz.
İletişim : Skype : mizraklar@hotmail.com
Özel Mesaj : Bayraktar
Ödeme Seçenklerimiz :
İşbankası, Teb, misli.com, paypal
Profesyonel vbulletin hizmetleri vbseo hizmeti vbseo kullanmadan URL yapılandırması için bize ulaşın
6
●641
- 27-02-2014, 09:20:17Üyeliği durdurulduMerhaba,
Tüm eklentileri vbulletin.org dan temin ediyorum demişsiniz, vBSEO'yu damı vbulletin.org dan temin ediyorsunuz? İstenilen temayı kurarım demişsiniz ben sizden bir spariş geçsem 4.2.2 Metro ya da başka bir ücretli temayı kursam bana o temayı mı kurucaksınız? vBSEO Kurmadan nasıl türkçe karakter url önleyeceksiniz benim bildiğim kurduktan sonra Karakter bölümünden karşılıklarını eklemek... Belirli aralıklara da yedek alacağınızı belirtmişsiniz benim haftada bir yedeğimi siz özel olarak alabilirmisiniz?
Baltalamak değil açığa kavuşturmak istedim lütfen bu konuda mesajım yanlış anlaşılmasın..
Hayırlı satışlar
- 27-02-2014, 11:25:38Üyeliği durdurulduMerhaba Arkadaşlar,
Öncelikle Mesajın için teşekkür ederim.
Eklentileri vbulletin.org den indiriyorum dedim evet fakat vbseo yu vbulletin.org den mi indireceksiniz sorusu tamamen cahilce olmuş zaten eklenti ile vbseo arasındaki farkı bilmeyen birisi elbette böyle düşünebilir onuda güzelce anlatmak bizim işimiz..
istediğiniz tema kurulur kısmı ise piyasada bulunan temalar haricinde bir tema kurulumu istendiğinde tabiki ya biz yada istek de bulunan kişi bu temayı satın alır ve bu şekilde kurulumu yapılır..
yedek alma hususunda ise günlük, haftalık veya aylık hatta yıllık yedek almak konusunda sizin alanınız yettiği sürece yedek alma konusu problem olmaz..
umarım açıklayıcı olmuştur..
NOT: reklamın iyisi kötüsü olmaz derler
teşekkürler.
M2P adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 27-02-2014, 11:51:29Üyeliği durdurulduMerhaba,
Gerekli yanıt için teşekkür ediyorum aradığım türden bir cevap oldu işini iyi bir şekilde yaptığından şüphem yok fakat aklıma takılan 1-2 soruyu sormak istedim bunlardan büyüğü temaydı. Dilerseniz mesajları silebilirim de satışınızı kötü etkilesin istemem.
Hayırlı satışlar..
bayraktar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 27-02-2014, 12:37:44Üyeliği durdurulduMerhaba Arkadaşlar,
Yok rica ederim mesajlarınız kalabilir.
Tabiki insanlar aklına takılan soruları sormalı..
bu sayede daha güzel ve bilinçli işler ortaya çıkabilir..
Ayrıca profildeki fotograf kendi fotografım ve profil bilgileriim deki bilgiler gerçek yani nerdeyse 40 yaşındayım çok şükür bu güne kadar kimseden haksız kazanç elde etmedim inşallah bundan sonra da rabbim böyle birşeyi bana yaşatmaz..
saygılarımla.
M2P adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 28-02-2014, 11:14:40https://www.r10.net/ucretli-vbulletin...e-yapilir.html
Buradan devam ediniz.