Wordpress Admin Panelindeki Sorun Hallettirilecektir.
11
●507
- 20-02-2014, 15:46:47Üyeliği durdurulduwp-config.php dosyasını aç sonra onu ANSI Olarak kaydedip tekrar yükle büyük ihtimal düzelir. Olmaz ise wordpress admin klosörünü tekrardan indirip yükle başka türlü çözüm vardır elbet ama bunlar sanırım işini görür.wyand0tte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-02-2014, 15:51:13Üyeliği durdurulduhocam wp-confing.php dosyasını ftpden silin wp-admin/install.php tekrardan atınız. tekrardan kurulum sayfasına geçin ve karşınıza çıkan sayfadan yeniden confing dosyası oluşturunuz ana dizinede wp-config-sample.php atın dosyaların içine herhangi bir işlem yapmayınız siteden yönergeleri takip ediniz.
eger olmazsa spyke yollayın yapayım son günlerde benimde başıma çok geldi ben böyle hallediyorum
wp-confing dosyasını ansı olarak bende denedim fayda etmedi. yine giriş olmadı - 20-02-2014, 16:00:47Üyeliği durdurulduWordpress bilgilerinizi PM olarak gönderiniz bakayım hocam.
- 01-03-2014, 12:47:57skype ekledim kabul edermisinizCrazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle