• 20-02-2014, 23:52:11
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar,partner arkadaşlık tarzı siteler işletiyorum,millete profil açıyorum karşılığında belli ücret alıyorum,sıkıntım ise rakiplerimin çirkefliğinden.

geçenlerde sektörden biri müşteri almış,parasınıda almış hizmette vermeyip farklı bir siteden aradığını söylemiş,müşteri hangi siteye kayıt olduğunu bile bilmiyor,mecburen dolandıran kişinin lafına inanıp o siteyi suçluyor.

Bu tarz olaylarla karşılaşmam muhtemel,iyide kazanıyorum açıkçası yani işin ucu dokunmamalı, ip bilgisi vs. ele verebilir bizi,hatta bir ara bütün siteleri kapatayım gidip internet cafeden ya da wi-fi olan bir yerden site kurayım ordan yöneteyim deşifre olmayalım diyede düşündüm açıkcası.

Ama emeklerim var tabi bu siteler 1,2,3,4 sayfada iyi kazandıran siteler,bildiğim kadarıylada ip logları yer sağlayıcılarda tutuluyormuş hatta 6 aydan 2 yıla çıkmış,yani benim hangi ipden sitenin paneline girdiğim görülecek bilgilenmek istiyorum bilgili arkadaşlardan teşekkürler.
  • 21-02-2014, 00:07:33
    Üyeliği durduruldu
    Sizin tam olarak ne istediğinizi ben anlayamadım bana açıklayıcı bir şekilde engellemek istediklerinizi yazarsanız size yardımım dokunabilir
  • 21-02-2014, 00:14:31
    Üyeliği durduruldu
    daha nasıl açık olabilirim bilmiyorum aklıma geleni yazdım hocam,mesela nereyi anlamadınız söyliyim?
  • 21-02-2014, 00:41:17
    Yabancı lokasyon sunucu kiralayıp tüm denetimi siz yapacaksınız, sunucu ödemelerini direk kendi hesaplarınızdan değil 2-3 kişi üzerinden filtreleyeceksiniz, sunucu log kayıtlarını düzenli şekilde sileceksiniz, (Yer sağlayıcı firma kendine göre kayıt alabilir), sürekli vpn kullanacaksınız (proxy tavsiye etmiyorum)

Tüm bunları yapmanıza rağmen birilerin sizi bulması pek zor olmaz en basitinden Vpn sağlayan firmadan log kayıtlarınızı isteyebilirler. Kısacası bu işleri yapıyorsanız biraz risk almak gerekiyor.
  • 21-02-2014, 01:47:03
    Merhaba

Adamı dolandıran kişi siz değilseniz neyi gizlemeye çalışıyorsunuz ki anlamış değilim sorduğunuz şeyinde mantıklı bir tarafını bulamadım açıkçası.

Belirtmek istediğim şeyse sorduğunuz sorunun bu kategoriyle bir alakası olduğunu sanmıyorum ve yapmak istediğiniz şeyinde çok etik bir hareket olduğunu düşünmüyorum.
  • 21-02-2014, 01:55:35
    Suç işliyorsanız siz servis sağlayıcınızın canını yakarsınız.

O da kendini aklamak için tüm bilgisini kullanır. Bir ipucu ile size ulaşılmasını sağlar.

Kimse kimsenin yerine hüküm giymek istemez.

Dürüst işler yapın ki korkunuz olmasın. Kısa vadede çok kazansanız da dürüst bir iş yapmıyorsanız paralar ile bile telafi edilemeyecek duruma düşersiniz.
  • 21-02-2014, 13:04:00
    Üyeliği durduruldu
    dürüst iş yapıyorum sorun yok , uğraşmak istemiyorum bende biliyorum bir şey çıkmaz ama git gelle uğraşmak istemiyorum
  • 21-02-2014, 13:16:16
    srcm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dürüst iş yapıyorum sorun yok , uğraşmak istemiyorum bende biliyorum bir şey çıkmaz ama git gelle uğraşmak istemiyorum
    Düsürt iş olduğuna eminmisiniz yasalara aykırı bir iş yapmıyorsanız neden telaş yapıyorsunuz log tutulur tutulmaz ama yazışmalarınıza göre ben şunu anlıyorum hocam ben banka soyacağım çok para kazanıyorum daha önce bir kaç banka soydum şimdi baya güvenlik önlemleri alınmış şimdi nasıl soyabilirim diyorsunuz yani tutupta kimse T.C yasalarına aykırı birşey için size yol göstermez gösterenede şöyle söyleyim Güçlü,vatanı için düsürt bir Türk demek Güçlü bir Tükiye demektir bırakında yasa yasalığını yapsın sizde başka iş ile yasal para kazanmaya bakın
  • 21-02-2014, 13:36:23
    Üyeliği durduruldu
    anindaho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Düsürt iş olduğuna eminmisiniz yasalara aykırı bir iş yapmıyorsanız neden telaş yapıyorsunuz log tutulur tutulmaz ama yazışmalarınıza göre ben şunu anlıyorum hocam ben banka soyacağım çok para kazanıyorum daha önce bir kaç banka soydum şimdi baya güvenlik önlemleri alınmış şimdi nasıl soyabilirim diyorsunuz yani tutupta kimse T.C yasalarına aykırı birşey için size yol göstermez gösterenede şöyle söyleyim Güçlü,vatanı için düsürt bir Türk demek Güçlü bir Tükiye demektir bırakında yasa yasalığını yapsın sizde başka iş ile yasal para kazanmaya bakın
    ilk mesajımı okuyun hocam