• 07-02-2014, 15:54:58
    Üyeliği durduruldu
    Kreyzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef ilk soruma cevap alamadim. Ayrica bu cumadan sonra sizin sisteminizi kullanmak istiyorum ama dedigim ozellik yok ise kullanmam imkansiz oluyor. Siteadi.com/klasorismi olarak sadece bu uzantiyi kisaltmasi gerekiyor sitemelerimin icerigi geregi.

Yardimci olma sansiniz var mi ? Ayrica mobil hitin dirrk yonlenmesi hakkinda deyayli aciklama yapar misiniz?
    Domain alanına siteadi.com/altklasor şeklinde yazarak deneyebilir misiniz? Bu tarz bir talep önceden olmamıştı. Denememiz gerekiyor.

istanbullili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bankaya değil de paypala ödeme alacaksak TC Kimlik No girmemiz gerekiyor mu?
    Malesef ki her şart altında gerekiyor. Tarafınız için gider pusulası düzenlenirken gerekli bir bilgi.

Bu konuda bu kadar şüpheci davranmanıza gerek yok. TC Kimlik numaranız üzerinden kimse sizin adınıza kötü bir şey yapamaz. Başkaları sizin TC Kimlik numaranızı girse bile bu sizi sorumlu bırakan bir şey değil.
  • 07-02-2014, 16:11:38
    Üyeliği durduruldu
    Denemeyi yapacam hocam ama mobil yonlendirme kosununda ustune basa basa soylememe ragmen surekli gormezden gelmeniz cok manidar olmus. Eger ki birsey yapiyor iseniz arkasinda durmaniz lazim kullanicinin bilgi istemesi en dogal hakki.

Benim sitemin hitinin yarisi mobilden geliyor ama sizin linkler ile gelen bu ziyaretciler amacina ulasamadan direk markete gidecekler.

Mobil Hiti fazla olan arkadaslarin kontrol etmelerini ve dikkatli olmalarino tavsiye ediyorum !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:11:38 -->-> Daha önceki mesaj 15:59:26 --

LinkTL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Domain alanına siteadi.com/altklasor şeklinde yazarak deneyebilir misiniz? Bu tarz bir talep önceden olmamıştı. Denememiz gerekiyor.

Malesef ki her şart altında gerekiyor. Tarafınız için gider pusulası düzenlenirken gerekli bir bilgi.

Bu konuda bu kadar şüpheci davranmanıza gerek yok. TC Kimlik numaranız üzerinden kimse sizin adınıza kötü bir şey yapamaz. Başkaları sizin TC Kimlik numaranızı girse bile bu sizi sorumlu bırakan bir şey değil.
    önerinize şimdi baktımda o şekilde yapsam bile olmaz çünkü sizdeki "ekle kazan" kodu verilen domaini exclude gösterip diğerlerini kısaltıyor. benim demek istediğim ise bunun tam tersi. yani orada belirtilmeyen domainlerin otomatik olark "exclude" sayılması.

anlatabildim umarım.
  • 07-02-2014, 16:26:35
    Üyeliği durduruldu
    Kreyzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Denemeyi yapacam hocam ama mobil yonlendirme kosununda ustune basa basa soylememe ragmen surekli gormezden gelmeniz cok manidar olmus. Eger ki birsey yapiyor iseniz arkasinda durmaniz lazim kullanicinin bilgi istemesi en dogal hakki.

Benim sitemin hitinin yarisi mobilden geliyor ama sizin linkler ile gelen bu ziyaretciler amacina ulasamadan direk markete gidecekler.

Mobil Hiti fazla olan arkadaslarin kontrol etmelerini ve dikkatli olmalarino tavsiye ediyorum !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:11:38 -->-> Daha önceki mesaj 15:59:26 --

önerinize şimdi baktımda o şekilde yapsam bile olmaz çünkü sizdeki "ekle kazan" kodu verilen domaini exclude gösterip diğerlerini kısaltıyor. benim demek istediğim ise bunun tam tersi. yani orada belirtilmeyen domainlerin otomatik olark "exclude" sayılması.

anlatabildim umarım.
    <script type="text/javascript">
        var accountID = UYEID;
        var adType = 'int';
        var domains = ['izinlidomain.com', 'google.com'];
    </script>
    <script type="text/javascript" src="http://link.tl/js/link-converter.js"></script>
    Bu şekilde mi? Bu kodu yerleştirirseniz sitenizde bu alana yazdığınız domain linkleri kısaltılır.

Eğer ki diğer (sitemizde bulunan ekle kazan) kodu yerleştirirseniz domain yazılan bölüme yazmış olduğunuz domainler haricinde geriye kalan domain linkleri kısaltılarak gösterilmiş olur.

Ekleme: Mobil tarafta da mobil sürümümüzün olmaması ve mobilden gelen trafiğin zararımıza işlemesi sebebiyle bu çözüm geliştirilmiştir. Reklam alanının mobil sürümü yapılana kadar bu şekilde işleyecektir.
  • 07-02-2014, 16:31:39
    Üyeliği durduruldu
    <script type="text/javascript">
        var accountID = UYEID;
        var adType = 'int';
        var domains = ['izinlidomain.com', 'google.com'];
    </script>
    <script type="text/javascript" src="http://link.tl/js/link-converter.js"></script>
    Bu şekilde mi? Bu kodu yerleştirirseniz sitenizde bu alana yazdığınız domain linkleri kısaltılır.

Eğer ki diğer (sitemizde bulunan ekle kazan) kodu yerleştirirseniz domain yazılan bölüme yazmış olduğunuz domainler haricinde geriye kalan domain linkleri kısaltılarak gösterilmiş olur.

Ekleme: Mobil tarafta da mobil sürümümüzün olmaması ve mobilden gelen trafiğin zararımıza işlemesi sebebiyle bu çözüm geliştirilmiştir. Reklam alanının mobil sürümü yapılana kadar bu şekilde işleyecektir.
    işte bu koddan bahsediyorum. teşekkürler. bi kaç gün denemeler yapacam umarım memnun kalırız.
  • 07-02-2014, 17:17:14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Herkese Merhaba,

Öncelikle herkesin görmesi açısından şunu belirtmek istiyoruz. Link.TL servisimizde otomatik indirme artık yoktur. Bu reklamı Link.im servisimizde sunuyoruz.

Uzun zamandır Reklam.TL isimli Performans Reklamcılığı sistemimizin çalışmalarını sürdürmekteydik firma olarak.

Yakın zamanda Link.TL ve Link.im sitelerimizin fiyatlarını güncelleyerek, sisteme olan güveninizi arttırmak için çalışmalara başladık.

Link.TL sistemimizde Türkiye ziyaretçilerinizin CPM (1000 tekil ziyaretçi) ücreti 3.00 TL şeklinde düzenlenmiştir.

Link.im sistemimizde Türkiye ziyaretçilerinizin CPM (1000 tekil ziyaretçi) ücreti 4.50 TL şeklinde düzenlenmiştir.

Aradaki farklılığın sebebi ise Link.im'de otomatik indirmenin olması Link.TL servisimizde ise otomatik indirmenin olmamasıdır.

Her anlamda sizi tatmin edecek kazançlara çıkardık.

Bir süredir yaşanan gönderdiğiniz trafik ile uyumsuz fiyatlandırma sorununu düzelttik. Artık belirtilen tutar kadar sabit kazanca ulaşacaksınız!

Ana Sayfada yer alan Sitene Ekle Kazan! kodunu ekleyin ve hızlı bir şekilde sitenizden ek gelir elde etmeye başlayın! Bütün ziyaretçileriniz kazanca dönüşsün!

Yüksek web sitesi trafiğine sahip üyelerimiz için hazırlanmış olan Web Entegrasyon kodumuzu üye girişi yaptıktan sonra ana sayfa üzerinde de görebilirsiniz!

İletişim Bilgilerimiz:
    Firma: TDO İnternet Reklamcılığı ve E-Ticaret
    Mail: destek@link.tl
    Telefon: 0850 302 87 83
    Şuan iki serviste de bilgisayarıma o exe ' yi indirmeye çalışıyor.
    Bilginize..
  • 14-03-2014, 20:36:17
    Üyeliği durduruldu
    ata350 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şuan iki serviste de bilgisayarıma o exe ' yi indirmeye çalışıyor.
    Bilginize..
    Şu ana reklam sayfamızda bulunmamakta. Sadece tıklama ile açılan 24 saatlik çerezi olan popupta çıkmakta.