Denemeyi yapacam hocam ama mobil yonlendirme kosununda ustune basa basa soylememe ragmen surekli gormezden gelmeniz cok manidar olmus. Eger ki birsey yapiyor iseniz arkasinda durmaniz lazim kullanicinin bilgi istemesi en dogal hakki.

Benim sitemin hitinin yarisi mobilden geliyor ama sizin linkler ile gelen bu ziyaretciler amacina ulasamadan direk markete gidecekler.

Mobil Hiti fazla olan arkadaslarin kontrol etmelerini ve dikkatli olmalarino tavsiye ediyorum !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:11:38 -->-> Daha önceki mesaj 15:59:26 --

LinkTL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain alanına siteadi.com/altklasor şeklinde yazarak deneyebilir misiniz? Bu tarz bir talep önceden olmamıştı. Denememiz gerekiyor.

Malesef ki her şart altında gerekiyor. Tarafınız için gider pusulası düzenlenirken gerekli bir bilgi.

Bu konuda bu kadar şüpheci davranmanıza gerek yok. TC Kimlik numaranız üzerinden kimse sizin adınıza kötü bir şey yapamaz. Başkaları sizin TC Kimlik numaranızı girse bile bu sizi sorumlu bırakan bir şey değil.
önerinize şimdi baktımda o şekilde yapsam bile olmaz çünkü sizdeki "ekle kazan" kodu verilen domaini exclude gösterip diğerlerini kısaltıyor. benim demek istediğim ise bunun tam tersi. yani orada belirtilmeyen domainlerin otomatik olark "exclude" sayılması.

anlatabildim umarım.