• 02-02-2014, 16:10:14
    Merhaba arkadaşlar;
    Sitede cinsel içerikli içerikler vardı onları kaldırırken en çok hit aldığım konuyuda kaldırmışım ve doğal olarak sayfa bulunamadı yüzdesi fırladı gitti...Yeniden makle yazılsa o konuya gelenleri o makaleye yönlendirme yapılamaz mı ?
  • 02-02-2014, 16:14:40
    EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar;
    Sitede cinsel içerikli içerikler vardı onları kaldırırken en çok hit aldığım konuyuda kaldırmışım ve doğal olarak sayfa bulunamadı yüzdesi fırladı gitti...Yeniden makle yazılsa o konuya gelenleri o makaleye yönlendirme yapılamaz mı ?
    Eski açtığınız konunun tarihi ile aynı konuyu tekrar açın link yapısı aynı kalsın zaten eski konunuz gibi yönlenecektir.
  • 02-02-2014, 16:16:09
    Misafir
    linki birebir aynı yaparsanız sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. arkadaşın dediği gibi tarihi es geçmeyin. google amca kıllanmasın
    • BurakKeskin
    BurakKeskin bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 02-02-2014, 16:22:10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    SEO yapınızda numaralandırma varsa biraz sıkıntı olabilir fakat direk seonuz siteadi.com/konu-adi/ seklinde ise, konunun ismini aynı sekilde acarsanız sıkıntı yasamazsınız ama bu sekilde de zaten gorunurde olmayan bi numaralandırması da mevcuttur aslinda misal şöyle siteadi.com/?p=7 seklinde silinen konuların numaraları farklı oldugu icin dondurmede basarısız olabilir, ama dedigim gibi bunu "konu-adi" olarak algiliyorsa o zaman bi sans var
  • 02-02-2014, 16:52:51
    ugrboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eski açtığınız konunun tarihi ile aynı konuyu tekrar açın link yapısı aynı kalsın zaten eski konunuz gibi yönlenecektir.
    İlginiz için teşekkür ederim, kalıcı bağlantı ayarlarından dolayı etiketlerin hiç birine ulaşılamıyormuş aslında Bunu farketmesem google'dan hiç hitim olmayacaktı.
    Dediğinizide yaptım ama sorunu çözdüm teşekkür ederim tekrardan
  • 02-02-2014, 17:30:41
    EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlginiz için teşekkür ederim, kalıcı bağlantı ayarlarından dolayı etiketlerin hiç birine ulaşılamıyormuş aslında Bunu farketmesem google'dan hiç hitim olmayacaktı.
    Dediğinizide yaptım ama sorunu çözdüm teşekkür ederim tekrardan
    Ne demek kardeşim rica ederim.
    Sorunun çözülmesine sevindim.