merhaba arkadaşlar;
bilgisayarıma 5000 adet font yüklemeyi düşünüyorum ama photoshop un ya da bilgisayarın kasmasından korkuyorum.
fazla font photoshop u ya da bilgisayarı kasar mı?
yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
fazla font photoshop u ya da bilgisayarı kasar mı?
5
●838
- 28-01-2014, 17:09:09Üyeliği durdurulduo kadar font yüklemen saçma olur 100 tane font varsa içinden en fazla 5-10 tanesini kullanırsın maksimum. Diğer fontlar da boşa kasar sistemini.
En iyisi kendi arşivini kendin oluştur.
veya o kadar fontu yüklemek yerine ps eklentilerinden kur daha çok işine yarayacaktır. bkz: http://www.fontshop.com/plugin/ - 28-01-2014, 17:29:15Music adlı üyeden alıntı: mesajı görüntületeşekkürler sağolun arkadaşlar, yüklememek en iyisi gibi gözüküyor..Gnox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:29:15 -->-> Daha önceki mesaj 17:15:51 --
harikasınız hocam. eklenti işe yarar umarım.Gnox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler. - 28-01-2014, 17:32:38Üyeliği durdurulduücretsiz olduğu için bu eklentiyi buldum şuan denedim de pek iyi değilKaizenGGG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asıl kullandığım eklenti suitcase fusion 4 bu çok daha kaliteli bi eklenti, bütün google fontlarını kullanabiliyorsunuz ayrıca başka siteler üzerindeki fontları da kullanmaya imkan sunuyor.
Ama benzer eklentiler de vardır daha iyisi de olabilir.